ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκδρομή της Εταιρείας Αστρονομίας

εκδρομή-της-εταιρείας-αστρονομίας-773758

Η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος της πόλης μας διοργανώνει, για την Κυριακή, 2 Ιουνίου, δύο επισκέψεις στην Αθήνα. Η πρώτη είναι στο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου θα γίνει ξενάγηση, από επίσημο ξεναγό, επί μία και πλέον ώρα στην έκθεση του «Θησαυρού των Αντικυθήρων» και προ παντός στον αυτούσιο «Μηχανισμό των Αντικυθήρων», όπως ανελκύστηκε από τον βυθό. Η δεύτερη είναι στο Αστεροσκοπείο Πεντέλης, όπου και πάλι θα γίνει ξενάγηση από τον γνωστό αστρονόμο κ. Νικόλαο Ματσόπουλο.

Η αναχώρηση θα γίνει από την Πλατεία Ελευθερίας στις 7:00 πμ και η επιστροφή προβλέπεται να είναι στις 22:00. Το εισιτήριο του λεωφορείου είναι 25 ευρώ για τους μεγάλους και 12 ευρώ για τα παιδιά κάτω των 12 ετών. Η είσοδος στο Μουσείο είναι 8 ευρώ, με κάποιες εκπτώσεις για τους ηλικιωμένους, τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά. Στο αστεροσκοπείο όλα είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail: [email protected] όπου πρέπει να σημειώνεται ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο ή στα τηλέφωνα της Εταιρείας: 24.210 – 51.061 ή 46.253.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου