Δυο τελευταίες παραστάσεις

Τελευταία ενημέρωση: 2013-04-26, 15:30:29
Δυο τελευταίες παραστάσεις

Η Πειραματική Σκηνή συμπληρώνοντας αισίως 30 παραστάσεις, κλείνει τον κύκλο της σύγχρονης ξεκαρδιστικής κωμωδίας του Αντώνη Μαραγκάκη «Δάνεισέ μου τη γυναίκα σου» στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον» με δύο τελευταίες παραστάσεις, αύριο Σάββατο 27 Απριλίου τις 9.00 μ. μ και την Κυριακή 28 Απριλίου στις 8.00 μ.μ.

            Το έργο διαδραματίζεται στο σπίτι ενός ζωγράφου που ζει με την γυναίκα του και την χήρα νύφη του. Η ζωή κυλάει όμορφα μεταξύ τους, μέχρι που ένας παιδικός του φίλος (και προσωπικός του γιατρός) με το πρόσχημα ότι πρόκειται να κάνει μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση στην καρδιά, του ζητά ως τελευταία του επιθυμία να του δανείσει την όμορφη γυναίκα του. Αυτό το αίτημα δημιουργεί πολλούς μπελάδες στον ήδη ζηλιάρη και καχύποπτο σύζυγο, που τελικά πείθεται να ικανοποιήσει την επιθυμία του φίλου του. Το πρόβλημα όμως γίνεται πιο μεγάλο όταν η γυναίκα του μένει έγκυος. Τελικά το παιδί τίνος είναι; Δικό του, του γιατρού ή του άλλου παιδικού του φίλου του;

            Οι ήρωες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μας ταχύτατα, αφού καταλαμβάνουν μέρος της ζωής του καθενός από εμάς. Η λαϊκότητα και η δράση του έργου, η άψογη διαγραφή των χαρακτήρων, η συγκίνηση και οι καταστάσεις που αντιμετωπίζουν οι ήρωες, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός έργου που απευθύνεται σ’ όλο τον κόσμο, σκορπώντας άφθονο γέλιο.

             Το έργο παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά Χριστίνας Δημητρίου, κοστούμια Βασιλικής Μπέλιου, μουσική Αντώνη Μαραγκάκη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Χρήστου Κουζιώκα-BestInk.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί: Αντώνης Μαραγκάκης, Νάνσυ Λούμπαρδου, Δημήτρης Πανταζής, Θεοδώρα Νονόγλου, Σπύρος Χαλκιάς.

            Προπώληση εισιτηρίων γίνεται μια ώρα πριν την παράσταση στο ταμείο του Θεάτρου. Η παράσταση γίνεται με την συνεργασία του Δήμου Βόλου, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και της ΔΟΕΠΑΠ.

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=