ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Τα παιδιά της Κατακόμβης»

τα-παιδιά-της-κατακόμβης-788416

Το μυθιστόρημα του Βασίλη Μητσάκη «Τα παιδιά της Κατακόμβης» θα παρουσιαστεί στην Αθήνα την ερχόμενη Πέμπτη 25 Απριλίου στις 7 το απόγευμα στο πατάρι του βιβλιοπωλείου Πατάκη, Ακαδημίας 65. Θα μιλήσουν για το βιβλίο: ο Κώστας Γεωργουσόπουλος, κριτικός θεάτρου και συγγραφέας, ο Μάνος Ελευθερίου, ποιητής και συγγραφέας, ο Μιχάλης Μερακλής, ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθήνας και κριτικός Λογοτεχνίας, και ο Χάρης Μωρίκης, κλινικός ψυχολόγος και συγγραφέας. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί: Σόφη Μυρμηγκίδου και Αμαλία Γκιζά. Την παρουσίαση θα συντονίσει ο Σωτήρης Πολύζος, δημοσιογράφος.

“Τα παιδιά της Κατακόμβης”, είναι το πρώτο μυθιστόρημα του Βασίλη Μητσάκη και αποτελεί το δεύτερο βιβλίο μιας τριλογίας που πλαισιώνεται από το πρώτο το “Για μια μπάλα χορτάρι” και το τρίτο “Σπουδή Άμλετ”, που περιμένουν και τα δυο έτοιμα την έκδοσή τους.

Στο μεταξύ, ο Βασίλης Μητσάκης αυτόν τον καιρό παρουσιάζει στον Πολυχώρο Τέχνης Φουντούλη τον σατυρικό μονόλογο του Ιάκωβου Καμπανέλλη “Ο επικήδειος”, που θα παρουσιαστεί επίσης στο κοινό την ερχόμενη Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή. “Ο επικήδειος” είναι μια καυστική σάτιρα του πρύτανη των θεατρικών συγγραφέων για τους ομότέχνους του που δείχνει να τους ξέρει κι απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη. Ο πολυτάλαντος Βασίλης Μητσάκης με αυτόν τον μονόλογο χαρίζει αβίαστα το λυτρωτικό γέλιο στους θεατές του, που τόσο το έχουν ανάγκη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου