ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Υπερπαραγωγή» στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

υπερπαραγωγή-στο-γαλλικό-ινστιτού-797142

«Υπερπαραγωγή» είναι η έκθεση φωτογραφίας του Λαρισαίου Θοδωρή Αλμπάνη, με πορτρέτα από τους συντελεστές (της σκηνής και των παρασκηνίων) του νέου μιούζικαλ «Υπερπαραγωγής», που θα ανέβει στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης στις 21 έως 28 Απριλίου. Σαράντα συντελεστές, μουσικοί, χορευτές, τραγουδιστές, ηθοποιοί, σκηνογράφοι, ενδυματολόγοι, χορογράφος, μαέστρος και σκηνοθέτης βρέθηκαν μπροστά από το φακό του Θοδωρή Αλμπάνη, και με σύγχρονη φωτογραφική ματιά απεικονίζεται η δημιουργικότητα των συντελεστών, ενώ παράλληλα αποτυπώνεται το αποτέλεσμα όλης αυτής της προετοιμασίας στα πρόσωπα των ηθοποιών.

Η φωτογράφηση συμβαδίζει με την πλοκή του μιούζικαλ, παρουσιάζοντας με χιουμοριστικό τρόπο, τις αντιφατικές ζωές των performers μπροστά και πίσω από τα φώτα του θεάματος. Την ιδιαίτερη σκηνογραφική επιμέλεια της έκθεσης ανέλαβαν η Στεφανία Ντόβα, η Χαρά Γραβάνη, ο Δημήτρης Λαπούσης και ο Θάνος Γκουρομπίνος.

Την σκηνοθεσία της «Υπερπαραγωγής» ανέλαβε ο Νικόλας Μακρής, την διεύθυνση ορχήστρας και την μουσική διδασκαλία ο Χρήστος Κτιστάκης, την χορογραφία-κινησιολογική επιμέλεια η Φαίη Σούκου, την επιμέλεια ενδυματολογίας και το μακιγιάζ η Βασιλική Λειβαδιώτη, τα κοστούμια η Ελένη Ψύρρα, την σκηνογραφία οι : Χαρά Γραβάνη, Στεφανία Δόβα, Νίκος Ντούλας, Αποστόλης Ρήγας, Νίκος Τσιώνας και Βασίλης Σούκος και το κείμενο έγραψαν οι Νικόλας Μακρής και Νάντια Περιστεροπούλου.

Συμμετέχουν οι: Μπάκας Παναγιώτης, Μακρίδου Ανδρομάχη, Μωραΐτη Ζωή, Τσατσανάκος Δημήτρης, Τσέτσιλας Αστέριος, Σαμαντζής Θέμης, Γκατζά Έλενα, Νούτσου Λίνα, Φωτιάδης Απόστολος, Λαπούσης Δημήτρης, Γκίτσης Βύρων, Σαϊνίδου Σταυρούλα, Κανέλλη Άννα, Στεφανία Ματθαίου, Μπαγεώργος Ηλίας, Κυρτσόπουλος Μιχάλης, Λυτροκάπη Νίκη, Πατσιαμάνη Κάτια, Ζουμπουνέλλη Ματίνα, Γκόβαρη Σταυρούλα, Δραχμάνη Ευτυχία, Ζακάρ Στελίνα, Χριστοδούλου Δημήτρης, Θεοδώρου Αφροδίτη, Φρίγγας Κωνσταντίνος, Κατσαβάκης Δημήτρης, Ταμβακάς Κώστας, Πάλλας Στέφανος, Λουκάς Αυγερινός, Μαντέλας Μιχάλης, Σούκος Βασίλης, Σαρακατσιάνος Ντίνος, Ζωϊτος Κώστας, Παυλακούδης Πάνος, Γκουντής Κώστας, Παζάρα Μαργαρίτα.

Η έκθεση «Υπερπαραγωγής» θα διαρκέσει έως τις 14 Απριλίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας και λειτουργεί καθημερινά 10:00 έως 13:00 και 18:00 έως 21:00. Σάββατο πρωί 10:00 έως 13:00.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου