ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο διάσημοι καλλιτέχνες

στο-βόλο-διάσημοι-καλλιτέχνες-14664

Στο Βόλο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά γερμανικό δίδυμο DJ’s Adana Twins (Exploited, Jeudi, Ego) την Κυριακή 3 Μαρτίου, 17.00 – 00.00, στο χώρο του Domotel Xenia Volou Yacht Club, που βρίσκεται στην οδό Πλαστήρα 1.

Η ξεχωριστή μουσική εκδήλωση διοργανώνεται από το Casa Profunda, το Θεσσαλικό ΙΕΚ Σχολές Γιάτσος και το Ξενοδοχείο Domotel Xenia Volou.

Στην προσπάθεια καθιέρωσης μιας σειράς επιτυχημένων events house μουσικής και δεδομένου της μεγάλης επιτυχίας του προηγούμενου event στο Yacht Club στις 11 Νοεμβρίου με τον Γάλλο Dj Yass, η Casa Profunda φέρνει το κοινό του Βόλου πιο κοντά στην house μουσική, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τους Adana Twins την Κυριακή 3 Μαρτίου.

Οι Adana Twins που κατάγονται από το Αμβούργο, την προηγούμενη χρονιά κατέλαβαν πολύ υψηλές θέσεις σε όλα τα chart της deep house σκηνής, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον από Beatport και Resident Advisor. Η επιτυχία τους με το EP “Everyday” τον Φεβρουάριο του 2012, τους απογείωσε με εμφανίσεις σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα έκαναν remix για τους Tiger Stripes, Ilves & Migiva, Viadrina and Kasper Bjoerke ενώ απασχόλησαν αρκετά τον παγκόσμιο τύπο της μουσικής ηλεκτρονικής σκηνής. Παρουσιαστήκαν επίσης στο διάσημο radio show tou Pete Tong, στο BBC RADIO 1, ως ένα από τα δεκατρία σημαντικότερα ονόματα διεθνώς, τα οποία είναι άξια προσοχής την χρονιά που διανύουμε.

Οι δύο διάσημοι Dj έχουν στο ενεργητικό τους εμφανίσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου, όπως Βραζιλία, Αυστραλία, Μεξικό, Παρίσι, Ολλανδία, Αγγλία, Γερμανία κ.α, και αποτελούν ίσως το πιο γνωστό δίδυμο στην deep house σκηνή αυτή τη στιγμή. Το Θεσσαλικό ΙΕΚ Σχολές Γιάτσος συνεργάζεται και στηρίζει δυναμικά αυτή την προσπάθεια ως μοναδικός χορηγός και υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις για τη βραδιά του πάρτι. Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Η τιμή εισόδου στην εκδήλωση είναι 12 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ποτό), ενώ οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες (240).

Τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων είναι : Tout, Posh, Republic Bar, Domotel Xenia Volou και Casa Profunda.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου