ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο η Ελένη Τσαλιγοπούλου

στο-βόλο-η-ελένη-τσαλιγοπούλου-28953

Μουσικό ταξίδι στα μονοπάτια των ποιοτικών δημιουργιών, με οδηγό την φωνή της Ελένης Τσαλιγοπούλου, είναι η μελωδική βραδιά που θα πραγματοποιηθεί απόψε στο Vox music stage, που βρίσκεται στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα.

Στην βραδιά συμμετέχει ο Κώστας Λειβαδάς. Οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται δημιουργικά για άλλη μια φορά αυτό τον καιρό, στο τραγούδι «Των φίλων τα σπίτια», που προλογίζει το επόμενο album της που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Ένα συγκινητικό τραγούδι σε μουσική της Ελένης Τσαλιγοπούλου και στίχους του Κώστα Λειβαδά. Ο Κώστας Λειβαδάς θα τη συνοδεύσει στο πιάνο σε μερικά από τα τραγούδια που σφράγισαν τη συνεργασία τους αλλά και σε τραγούδια εκπλήξεις που θα αποδώσουν μαζί.

Στο πρόγραμμα δίνεται χώρος τόσο στις δικές της συνθέσεις που έγιναν τραγούδια μέσα από στίχους καταξιωμένων δημιουργών όσο και σε τραγούδια από την εικοσάχρονη πορεία της. Φυσικά δεν λείπει η απογειωτική της ερμηνεία σε παλιά λαϊκά και παραδοσιακά τραγούδια που έχουν μεγάλο χώρο στην καρδιά της Ελένης.

Τους δύο καλλιτέχνες συνοδεύουν οι μουσικοί: Βαγγέλης Καλαμάρας – τύμπανα Χάρης Κελλάρης – μπάσο Σπύρος Χατζηκωνσταντίνου – κιθάρα Άρης Χατζησταύρου – κιθάρα Κώστας Λειβαδάς – πιάνο. Οι πόρτες ανοίγουν στις 10:30 μ.μ. και η τιμή εισόδου είναι 10 ευρώ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου