ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κωμωδία καταστάσεων

κωμωδία-καταστάσεων-36222

Με γρήγορο ρυθμό προχωρούν οι πρόβες της τρίτης παραγωγής της Πειραματικής Σκηνής. Πρόκειται για την κωμωδία «Δάνεισέ μου τη γυναίκα σου» του Αντώνη Μαραγκάκη που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Φεβρουαρίου.

Η συγκεκριμένη θεατρική παραγωγή εντάσσεται στον κύκλο «Νέοι δημιουργοί» που έχει εγκαινιάσει η Πειραματική Σκηνή από το 2011 και αφορά νέους θεατρικούς συγγραφείς που παρουσιάζουν τα πρώτα τους θεατρικά έργα για πρώτη φορά.

Μ’ αυτό τον τρόπο η Πειραματική Σκηνή αφ’ ενός συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της σύγχρονης θεατρικής γραφής στην χώρα μας και αφ’ εταίρου δίνει τη δυνατότητα σε νέους θεατρικούς συγγραφείς να παρουσιάσουν τα πρώτα τους θεατρικά κείμενα ελπίζοντας να γίνουν οι αυριανοί καταξιωμένοι θεατρικοί συγγραφείς της χώρας μας.

Πρόκειται για μια σημερινή ερωτική κωμωδία καταστάσεων, η οποία διαπραγματεύεται την σχέση τεσσάρων παιδικών φίλων, που κάτω από την πίεση μιας βίαιης ανατροπής, στα δεδομένα της ζωής του ενός, παρασέρνει εν μέρη και τις ζωές των άλλων.

Το έργο θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία Δημήτρη Πανταζή, σκηνικά-κοστούμια Χριστίνας Δημητρίου, μουσική Μάρας Αντωνάκη, φωτισμούς Δημήτρη Δημητριάδη, φωτογραφίες Χρήστου Κουζιώκα-BestInk. Τους ρόλους ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης) οι: Αντώνης Μαραγκάκης, Νάνσυ Λούμπαρδου, Δημήτρης Πανταζής, Θεοδώρα Νονόγλου, Σπύρος Χαλκιάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου