ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ψηφιακή τεχνολογία

ψηφιακή-τεχνολογία-39070

Αρχισαν οι εγγραφές για δύο νέα σεμινάρια εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που διοργανώνει το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Βόλου «Δίαυλος» της διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.ΑΠ. – Δη.Πε.Θε. Δήμου Βόλου και θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη17:30 με 18:30 ή 18:30 με 19:30.

Στην εκμάθηση της χρήσης του ηλεκτρονικού υπολογιστή περιλαμβάνονται οι παρακάτω ενότητες: Windows xp, Word xp, Excel xp και Internet.Explorer & Outlook Express. Με απλό και εύληπτο τρόπο οι αρχάριοι χρήστες θα διδαχτούν από έμπειρους καθηγητές τις βασικές αρχές χρήσης και λειτουργίας του ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Τα μαθήματα θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις στο χειρισμό του υπολογιστή καθώς αναλύουν τις βασικές θεματικές ενότητες της χρήσης των υπολογιστών, παρουσιάζοντας τις παρακάτω ενότητες: Χρήση Υπολογιστή και Διαχείριση Αρχείων, Επεξεργασία κειμένου, Λογιστικά φύλλα, Internet Explorer και Επικοινωνίες.

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε αρχάριους, έχουν κόστος 100 ευρώ, διάρκεια 20 ωρών και γίνονται στην αίθουσα υπολογιστών του Διαύλου (Τοπάλη 14 με Δημητριάδος). Τα τμήματα είναι εννιαμελή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για πληροφορίες και εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμματεία του Δίαυλου στο τηλέφωνο 24210 – 25363 ή στο mail: [email protected]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου