ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκθεση στη Μακρινίτσα

εκθεση-στη-μακρινίτσα-53536

Εκθεση ζωγραφικής της Φωτεινής Καφίδα και κοσμήματος της Χριστίνας Σχίζα φιλοξενείται στο Art-café – Kέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Μακρινίτσας. Εκτίθενται 21 έργα ζωγραφικής, ελαιογραφίες, σχέδια και μικρογραφίες, με θέματα το βουνό και το δάσος, εμπνευσμένα από το Πήλιο.

Η Φωτεινή Καφίδα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βόλο. Φοίτησε στην ΑΣΚΤ Αθήνας με καθηγητές το Ν. Κεσσανλή και το Χρόνη Μπότσογλου και αποφοίτησε το 1999 με άριστα. Εχει πραγματοποιήσει πέντε ατομικές εκθέσεις στην Αθήνα και στο Βόλο και έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 50 ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Χριστίνα Σχίζα γεννήθηκε στη Καρδίτσα και μεγάλωσε στη Ζαγορά Πηλίου.
Ζει και εργάζεται στο Βόλο από το 1992. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα στο καλλιτεχνικό εργαστήρι «Μορφές» στην Αθήνα, το 2009 και τα 2 τελευταία χρόνια ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα. Η αγάπη της για τη φύση και την καλλιέργεια της γης, την ώθησε να ασχοληθεί με την κατασκευή διακοσμητικών σπιτιού, από υλικά της φύσης, ξύλα, κοχύλια και ανακυκλώσιμα ready-made.

Εχει πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις και παράλληλα έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις, όπως το καλοκαίρι 2012 στο Valis Resort στην Αγριά Βόλου κ.ά.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως 20 Ιανουαρίου και το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 6974384488, 6936156216.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου