Εργα τέχνης από τη φύση

Τελευταία ενημέρωση: 2012-12-04, 14:00:06
Εργα τέχνης από τη φύση

Έκθεση οικολογικών προϊόντων και χειροτεχνημάτων από ομάδα οικοπαραγωγών του Πηλίου θα πραγματοποιηθεί στο Δίαυλο από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Θα εκτεθούν μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα από ξύλο και ύφασμα, κοσμήματα από σπόρους της φύσης, σαπούνια, καλλυντικά και φυτικές κρέμες από άγρια βότανα, προϊόντα γευσιγνωσίας κ.λ.π.

Η ομάδα των οικοπαραγωγών διοργανώνει τη Χριστουγεννιάτικη αγορά με στόχο να αναδείξει την πλούσια παράδοση  του τόπου και τις προσπάθειες των οικοπαραγωγών και οικοτεχνών να λειτουργήσουν μέσα από τις αρχές της οικολογίας, τη συνεργατικότητα και το δίκαιο εμπόριο.

Η έκθεση διοργανώνεται με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου στο Δίαυλο και είναι η πρώτη μίας σειράς εορταστικών εκθέσεων που θα φιλοξενήσει ο Δίαυλος στον ισόγειο χώρο του μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου ως εξής.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στις 19:00 στο Δίαυλο (Τοπάλη 14, τηλ.: 24210-25363) και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου. Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι : 10:00-14:00 και 17:00-21:00 καθημερινά.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=