ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Βολιώτες στο Badminton

βολιώτες-στο-badminton-80773

Η Έρρικα Πατρικίου ερμηνεύει Μάνο Χατζιδάκι και Νίκο Γκάτσο την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 21.30 στο BackStage στη Μουσική Σκηνή στο Badminton.

Μαζί της στο μουσικό ταξίδι η Μερόπη Βλαχογιάννη στο ακορντεόν και στο πιάνο ο Ηλίας Χατζόγλου. Στη μοναδική αυτή μουσική παράσταση θα παρουσιαστούν τραγούδια από δισκογραφημένους κύκλους συνεργασιών του Μάνου Χατζιδάκι με το Νίκο Γκάτσο και με άλλους στιχουργούς, αλλά και τραγούδια του Νίκου Γκάτσου μελοποιημένα από τους Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρο Ξαρχάκο, Δήμο Μούτση, και Γιώργο Χατζηνάσιο.

Η ζώσα ευαισθησία, ο μη χυδαίος ερωτισμός, η αληθινή αγάπη για τη ζωή και τη φύση, η ουσιαστική θρησκευτικότητα, -στοιχεία που απουσιάζουν από εφήμερα ραδιοφωνικά στιχουργήματα-, ολόλαμπρα αναδεικνύονται στο έργο των Μάνου Χατζιδάκι, Νίκου Γκάτσου, όλων των σπουδαίων Ελλήνων Συνθετών και Ποιητών που γεννούν μουσική από τον αληθινό έρωτα και την ποίηση της ζωής.

Στις ατέλειωτες συμπαντικές διαδρομές της μουσικής του Μάνου Χατζιδάκι, ούτε στιγμή δε θα νιώθεις «All alone am i», στο σταθμό σε περιμένει μια “Μαύρη Φορντ”, θα έχεις δώσει ραντεβού στην “Οδό Ονείρων” με τη “Μαριάνθη των ανέμων”, θα της πεις “Κοίτα με στα μάτια” όσο όμως εκείνη θα σου μιλά “Για την Ελένη” και τον “Κεμάλ”, αναρωτιέσαι.. «Κάπου υπάρχει η αγάπη μου».

Οι τιμές εισιτηρίων είναι 10, 15, 20 ευρώ και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για περισσότερες πληροφορίες είναι 210.9213310 και 210.8840600.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου