ΛΑΡΙΣΑ

Θριαμβευτική πρεμιέρα

θριαμβευτική-πρεμιέρα-83129

Παρουσία χιλιάδων Θεσσαλών αλλά κι επισκεπτών από κάθε γωνιά της χώρας άνοιξε και επισήμως τις πύλες του το Χωριό του Άι-Βασίλη στη Λάρισα με την λαμπερή Νατάσα Θεοδωρίδου να ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του χωριού και να αποθεώνεται.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων πλημμύρισε τις καρδιές μικρών και μεγάλων, οι οποίοι έζησαν το απόλυτο γιορτινό παραμύθι αφού ο περιβάλλων χώρος στη σκεπαστή αγορά είναι πραγματικά εντυπωσιακός.

Με παιχνίδια που εξιτάρουν την φαντασία και των πιο απαιτητικών, με δραστηριότητες που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους και με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου να δίνει μια συναυλία γεμάτη πάθος και παλμό όσοι βρέθηκαν στο χωριό ξέφυγαν για λίγο από την δύσκολη καθημερινότητα.

Μικροί και μεγάλοι που απόλαυσαν τη δημοφιλή τραγουδίστρια εντελώς δωρεάν πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά. Ιδανικές ήταν οι συνθήκες όπως φάνηκε και για την ερμηνεύτρια που κάποια στιγμή αληθινά συγκινημένη από το ενθουσιώδες κοινό δάκρυσε λέγοντας ότι η εκδήλωση στο Χωριό του Άι-Βασίλη της άρεσε τόσο πολύ που αποφάσισε "αυθαιρέτως" εκείνη να είναι ξανά και του χρόνου η πρώτη που θα το εγκαινιάσει!

Στο γιορτινό χωριό που έχει δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για τις εορταστικές ημέρες των παιδιών και των γονέων τους οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και πολύ ενδιαφέρον.

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου η ταλαντούχα ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα μοιραστεί την αστείρευτη αισιοδοξία της διαβάζοντας στα παιδιά το υπέροχο παραμύθι «Ένα δύσκολο αντίο» της Βούλας Νικολαΐδου στις 7:30 το απόγευμα.

Ενώ την Τρίτη από τις 18:00 και στην συνέχεια η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια αναλαμβάνει χρέη οικοδέσποινας για να ξεναγήσει μικρούς και μεγάλους στους χώρους του Χωριού.

Επειδή οι καρδιές των ανθρώπων για να ζεσταθούν και να χαμογελάσουν δεν χρειάζονται πολλά περισσότερα από λίγο παραμύθι, το Χωριό του Άι-Βασίλη περιμένει όλους όσοι θέλουν να νιώσουν τη χαρά κυρίως μέσα από τα παιδικά χαμόγελα, για να τους θυμίσει πως η ζωή είναι πάντοτε ωραία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου