ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι ποιητές εμπνέουν…

οι-ποιητές-εμπνέουν-89108

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 22.30 στο «Loco», που βρίσκεται στον δρόμο για τον Αγ. Ονούφριο, με πρωταγωνιστές τους Νίκο Παρθένη, Ζαφείρη Κουκουσέλη και Γιώτα Τσιρώνη.

«Σε καιρούς δύσκολους, όπως αυτοί που περνάμε, ακούμε τους ποιητές, συνομιλούμε με τις εξαίσιες μουσικές που στολίζουν τους στίχους τους. Μοιραζόμαστε τις λύπες για να τις μικρύνουμε, μοιραζόμαστε τις χαρές για να τις μεγαλώσουμε. Ανακαλύπτουμε ξανά την χαμένη αλληλεγγύη. Με καράβι την αυτογνωσία και την αισιοδοξία αναζητούμε τις καλύτερες μέρες, που ναι (!) θα΄ρθουν, δεν μπορεί. Και τραγουδάμε γι΄ αυτές και για μας» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές της βραδιάς.

Η παρέα των Νίκου Παρθένη, Ζαφείρη Κουκουσέλη, Γιώτας Τσιρώνη θα παρουσιάσει με το γνωστό της ύφος και ήθος, ελληνικά τραγούδια όλου του φάσματος, παλαιότερα και νεότερα. Θα ακουστούν επίσης και τραγούδια δικά τους από το τελευταίο τους CD «Μέσα σου να χαθώ», αλλά και από την καινούρια τους δουλειά, «Θα τραγουδώ» σε στίχους του Νίκου Παρθένη και μουσική του Ζαφείρη Κουκουσέλη. Την επιμέλεια του προγράμματος έχουν οι δυο συνεργάτες και φίλοι, που για πολλά χρόνια διανύουν μια κοινή διαδρομή, γεμάτη δυσκολίες και αντιξοότητες, στο χώρο του καλού τραγουδιού, επιμένοντας μοναχικά και αποκεντρωμένα στις αισθητικές τους αξίες στην πόλη που ζουν και εργάζονται, αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Άλλωστε, ο Νίκος Παρθένης και ο Ζαφείρης Κουκουσέλης μαζί με την καλλιτεχνική τους ομάδα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της Άλλης Ελλάδας, που επιμένει και αντιστέκεται.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας για κράτηση θέσεων είναι 6974701787.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου