ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο Βόλο οι «Wedding singers»

στο-βόλο-οι-wedding-singers-97883

Το γνωστό συγκρότημα των «Wedding singers» θα εμφανιστεί σήμερα το βράδυ στην μουσική σκηνή Vox, που βρίσκεται στον πολυχώρο Τσαλαπάτα. Οι διοργανωτές της βραδιάς κάνουν λόγο για «μια επίθεση αγάπης με party κομμάτια της εποχής των 90’s, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει».

Ένα από τα καλύτερα ανερχόμενα συγκροτήματα της νέας γενιάς θα βρίσκεται αύριο στο Βόλο. Πρόκειται για μια σύνθεση από ταλαντούχους μουσικούς που πειραματίζονται με τους ήχους των δεκαετιών 80’s και 90’s και τους δίνουν μια νέα διάσταση.

«Παντρεύουν» το techno των 90’s με το pop-rock και την disco των 80’s δημιουργώντας ένα νέο είδος που θα μπορούσαμε να «βαφτίσουμε» glam punk. Οι Wedding Singers είναι ποιά συνώνυμο του nonstop party και θα παρουσιάσουν ένα πολύωρο πρόγραμμα με «γαμήλιες» διασκευές από κομμάτια που σε όλους μας έχουν αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια τους στην μνήμη.

Το γκρουπ απαρτίζουν οι: Θοδωρής Μαυρογιώργης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, Χρήστος Αλεξάκης, Γρηγόρης Μάγος (ηχολήπτης) και Μενέλαος Ορφανός (φωτιστής). Support Dj action είναι ο Στέφανος Στεφάνου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου