Αφιέρωμα στον Λάσκαρη Π. Ζαράρη

Τελευταία ενημέρωση: 2012-10-17, 14:34:56
Αφιέρωμα στον Λάσκαρη Π. Ζαράρη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου της Ν. Αγχιάλου, η παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Το νησί και το αθάνατο νερό» του συμπολίτη, ταλαντούχου και πολυβραβευμένου συγγραφέα Λάσκαρη Π. Ζαράρη.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της παρουσίασης που ανέλαβε και διοργάνωσε ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου, σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Αγχιάλου, γεμίζοντας τον χώρο του αμφιθεάτρου. Γονείς και παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να ενθουσιαστούν με τις χορευτικές φιγούρες των παιδιών της σχολής χορού «Break A Move» του Κωνσταντίνου Πανόπουλου, αλλά και να ακούσουν γοητευμένοι τις αναγνώσεις αποσπασμάτων του βιβλίου από τους ηθοποιούς της Ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας της Νέας Αγχιάλου: Αθηνά Γκούβερη, Άννα Ζαράρη, Στέλιο Μουντζούρη και Εύη Τόλια. 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αντιδημάρχου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου κ. Περικλή Πελεκάνου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γεώργιος Ταβέλης, ο συγγραφέας Λάσκαρης Π. Ζαράρης, ενώ για το βιβλίο μίλησε ο φιλόλογος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Διονύσης Λεϊμονής, ο οποίος κάνοντας μία γλαφυρή εισήγηση, ανέλυσε τις ιδέες, τα μηνύματα και τον τρόπο γραφής του Αγχιαλίτη συγγραφέα, με τρόπο απλό και κατανοητό για τους μικρούς σε ηλικία παρευρισκομένους.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=