ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση

ενδιαφέρουσα-μουσική-πρόταση-158748

Μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση που τιτλοφορείται «Πάνω-Κάτω», θα παρουσιαστεί αύριο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου στις 22.00, στον χώρο του Αββαείου (Bier – Restaurant) στο συγκρότημα Τσαλαπάτα. Τρείς γενιές μουσικών οι: Μαρία Καργαδούρη (τραγούδι), Νίκος Παναγιωτίδης (κλασική κιθάρα) και Γιάννης Κολοβός (κοντραμπάσο) συμπράττουν στη δημιουργία ενός σχήματος όπου οι πλούσιες και διαφορετικές εμπειρίες τους, το ντύνουν με ένα ιδιαίτερο ηχόχρωμα.

Πολυσχιδής καλλιτεχνική προσωπικότητα η Μαρία Καργαδούρη με εικαστικές δημιουργίες που κοσμούν ιδιαίτερους χώρους στη Μαγνησία, συγγραφέας του βιβλίου «Οι Διαθήκες έχουν Κληρονομιά» (Αρχέτυπο) και με συνεργασίες στη μουσική που ακροβατούν από το μαέστρο Νίκο Δανίκα στους O.P.A και από τους Ριφιφί στο ShangriLa με τον Γιώργο Χριστοδούλου, όσο ήταν και στη Δραματική Σχολή του Γ. Θεοδoσιάδη.

Με σπουδές κλασικής κιθάρας στη χώρα μας αλλά και τη μουσική ακαδημία Guildhall του Λονδίνου, ο Νίκος Παναγιωτίδης έχει στο βιογραφικό του πολυάριθμες συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό αλλά και εμφανίσεις σε εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής και μουσικά ταξίδια δίπλα στην Άλκηστη Πρωτοψάλτη, τη Μελίνα Κανά, τον Ορφέα Περίδη κ.α. Ραδιοφωνικός παραγωγός στο Γ΄ Πρόγραμμα, με μουσικές επιμέλειες σε τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ, δισκογραφικές παρουσίες και ατομικά ρεσιτάλ.

Βασικός συνεργάτης στα χρόνια, του Νίκου Παπάζογλου και όχι μόνο, ο Γιάννης Κολοβός παραμένει αθεράπευτα πλανόδιος και πάντα μουσικός.

Μια μουσική πρόταση με αναφορές σε αγαπημένα κομμάτια Ελλήνων και ξένων ερμηνευτών και δημιουργών (Sting , Amy Winehouse, Simply Red, Τ. Τσανακλίδου, Madonna, Μ. Χατζιδάκης) και θέματα από τον κινηματογράφο και το θεατρο (Τ. Καρέζη, Marilyn Monroe, Mondy Python, Κραουνάκης κ.α.) σε μια προσέγγιση με αγάπη και σεβασμό για το τραγούδι. Το πρόγραμμα θα επαναλαμβάνεται κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα και για κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2421033130.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου