Μαραθώνιος στήριξης των απόρων

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-24, 11:27:16
Μαραθώνιος στήριξης   των απόρων

 

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στην πρωτοβουλία στήριξης των 25.000 απόρων, οι οποίοι προμηθεύονται διάφορα είδη από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, με πρωτοβουλία του Σωματείου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μαγνησίας.

Ο μαραθώνιος κοινωνικής αλληλεγγύης, πραγματοποιείται για πρώτη φορά και μεταφράζεται στην συναυλία η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 21.30 στο ΕΑΚ Βόλου.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει κινητοποιήσει, σημειωτέον, το ενδιαφέρον πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι εκφράζουν με γραπτά μηνύματα την πρόθεση στήριξης του σκοπού.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της παραπάνω συναυλίας είναι ότι αντί εισιτηρίου, οι θεατές καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο, το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο. Αφιλοκερδώς συμμετέχουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Απόστολος Μόσιος και η Κασσιανή Λειψάκη, οι οποίοι αποδέχτηκαν με συγκινητική προθυμία το κάλεσμα των διοργανωτών. Τη βραδιά παρουσιάζει ο Σταύρος Πλουμιστός.

Η πρόεδρος της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μαγνησίας, Ελένη Δοδούδη, η οποία συντονίζει την διοργανωτική προσπάθεια, απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής σε όλους, υπογραμμίζοντας «θέλουμε να δώσουν όλοι το «παρών» έστω και με ένα πακέτο μακαρόνια.

Θέλουμε να σκεφτούν ότι όλοι εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τους λίγους, πριν όλοι εμείς γίνουμε λίγοι, διότι εάν συμβεί αυτό, δεν θα μπορεί κανένας να μας βοηθήσει. Αν αυτή την στιγμή δεν βοηθήσουμε τους λίγους, θα γίνουμε όλοι λίγοι και δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει κανένας» καταλήγει η κ. Δοδούδη.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
9
=