Συναυλία με εισιτήριο... τρόφιμα

Τελευταία ενημέρωση: 2012-08-09, 11:54:29
Συναυλία με εισιτήριο... τρόφιμα

Πρωτοβουλία στήριξης των 25.000 απόρων συμπολιτών μας οι οποίοι προμηθεύονται διάφορα είδη από το κοινωνικό παντοπωλείο, ανέλαβε για πρώτη φορά το Σωματείο Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μαγνησίας, διοργανώνοντας συναυλία την Παρασκευή 24 Αυγούστου στις 21.30 στο ΕΑΚ Βόλου.

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της συναυλίας είναι ότι αντί εισιτηρίου, οι θεατές καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία θα προσφερθούν στο κοινωνικό παντοπωλείο, το Γηροκομείο και το Ορφανοτροφείο. Αφιλοκερδώς συμμετέχουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης, ο Απόστολος Μόσιος και η Κασσιανή Λειψάκη, οι οποίοι αποδέχτηκαν με συγκινητική προθυμία το κάλεσμα των διοργανωτών. Την βραδιά παρουσιάζει ο Σταύρος Πλουμιστός.

Η πρόεδρος της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Μαγνησίας, Ελένη Δοδούδη, η οποία συντονίζει την διοργανωτική προσπάθεια, αναφέρει ότι «γινόμαστε καθημερινά αποδέκτες πολλών προβλημάτων και η αφορμή για την διοργάνωση της συγκεκριμένης συναυλίας ήταν η διαπίστωση ότι αυξάνεται διαρκώς ο αριθμός των ανθρώπων που ζητούν βοήθεια». Παράλληλα η κ. Δοδούδη συμμετέχει στο ΔΣ του Επιμελητηρίου Μαγνησίας κι όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «κάθε μήνα που συνεδριάζει το ΔΣ έχουμε καταστάσεις με τον αριθμό των επιχειρήσεων που κλείνουν. Από πέρυσι μέχρι φέτος, αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, κλείνουν 170 επιχειρήσεις στην Μαγνησία και εάν συνεχίσουμε με αυτούς τους ρυθμούς, φοβάμαι ότι το πρόβλημα θα φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη σε διάστημα δέκα χρόνων».

Η παραπάνω διαπίστωση και παράλληλα η διαρκής αύξηση των συμπολιτών μας που ζητούν βοήθεια, κινητοποίησαν δημιουργικά τα μέλη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, τα οποία απευθύνουν από κοινού κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους Βολιώτες. «Θέλουμε να δώσουν όλοι το «παρών» έστω και με ένα πακέτο μακαρόνια, αναφέρει η κ. Δοδούδη. Θέλουμε να σκεφτούν ότι όλοι εμείς μπορούμε να βοηθήσουμε τους λίγους, πρίν όλοι εμείς γίνουμε λίγοι. Μετά δεν θα μπορεί κανένας να μας βοηθήσει. Αν αυτή την στιγμή δεν βοηθήσουμε τους λίγους, θα γίνουμε όλοι λίγοι και δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει κανένας» καταλήγει.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
5
=