Κουρκούλης – Κελεκίδου στην Γιορτή Κρασιού Ν. Αγχιάλου

Τελευταία ενημέρωση: 2012-07-30, 12:20:05
Κουρκούλης – Κελεκίδου στην Γιορτή Κρασιού Ν. Αγχιάλου

Συνεχίζεται η έκθεση έργων νέων καλλιτεχνών, στο κτίριο του πρώην Τελωνείου, στην παραλία της Νέας Αγχιάλου. Στην έκθεση, η οποία λειτουργεί καθημερινά από τις 19.00 έως τις 23.00, παρουσιάζονται πρωτότυπες δημιουργίες που αφορούν στο κέντημα, τη ζωγραφική, την αγιογραφία, τη φωτογραφία, το εικαστικό και καλλιτεχνικό κόσμημα, χειροποίητες εικόνες σε ξύλο, χειροποίητο κόσμημα, κεραμική, ντεκουπάζ, καλλιτεχνική ανακύκλωση, είδη δώρων κ.ά.

Εξάλλου, στο ανακαινισμένο κτίριο της πρώην Δημοτικής Επιχείρησης Νέας Αγχιάλου μεταφέρθηκε και λειτουργεί για το κοινό, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Αγχιάλου, κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 9.00 το πρωί έως τις 5:00 το απόγευμα. Επιπλέον, πέραν του ωραρίου για το κοινό, στον ίδιο χώρο φιλοξενείται κάθε εβδομάδα προγραμματισμένη δραστηριότητα για τα παιδιά, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σημειώνεται ότι ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Αγχιάλου κλείνει με την καθιερωμένη Γιορτή Κρασιού που θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 19 Αυγούστου, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για όλους. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

-Πέμπτη 16 Αυγούστου: Εγκαίνια της γιορτής με την τοπική ορχήστρα των Καραμπερόπουλου-Μουντζούρη. Αναπαράσταση του εθίμου του τρύγου και παραδοσιακοί χοροί από το Χορευτικό Τμήμα της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου του Δήμου Βόλου.

-Παρασκευή 17 Αυγούστου: Νησιώτικη βραδιά με την Μαρία Νομικού και τη Νάσια Κονιτοπούλου.

-Σάββατο 18 Αυγούστου: Λαϊκό γλέντι με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου.

-Κυριακή 19 Αυγούστου: Λαϊκό ξεφάντωμα με την Γιώτα Γρίβα και τον Λάμπρο Σκάρλα.
Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=