ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Για δεύτερη φορά O Σωκράτης Μάλαμας στον Αγιο Βλάση

για-δεύτερη-φορά-o-σωκράτης-μάλαμας-στο-243757

Επειτα από την περσινή πολύ επιτυχημένη συναυλία με τον ταλαντούχο τραγουδοποιό Θανάση Παπακωνσταντίνου, ο Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Βλασίου Πηλίου διοργανώνει και φέτος συναυλία με τον επίσης πολύ αγαπημένο τραγουδιστή Σωκράτη Μάλαμα, το Σάββατο 14 Ιουλίου και ώρα 21.30,στη Θέση Καρδαρά, λίγο πριν φτάσουμε στον γραφικό Άγιο Βλάσιο.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Βλασίου, συμπληρώνοντας φέτος 29 χρόνια από την ίδρυσή του, έχει να επιδείξει πλήθος δραστηριοτήτων στο ενεργητικό του. Διαθέτει εθελοντική ομάδα πυροπροστασίας με ιδιόκτητο πυροσβεστικό όχημα, ομάδα αιμοδοσίας, ομάδες εκμάθησης παραδοσιακών χορών, δανειστική βιβλιοθήκη και πολλά άλλα, εκτός βέβαια από το πλήθος των εκδηλώσεων που διοργανώνονται, σε όλη την διάρκεια του έτους.

O πυρήνας μιας παρέας που συνεχώς μεγαλώνει και ακολουθεί το Σωκράτη Μάλαμα εδώ και δύο δεκαετίες, δίνει και φέτος το ραντεβού του στον Άγιο Βλάσιο Πηλίου.

Ο Σωκράτης Μάλαμας ανακατεύει δημιουργικά δικά του τραγούδια με εκείνα που αγαπάει ο ίδιος και ετοιμάζει ένα ακουστικό πρόγραμμα, για να στηθεί ένα γλέντι «όπως παλιά» και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον απαρτίζουν το κοινό του.

Θα συμμετέχουν επίσης οι εξής: Μαρίνα Δακανάλη- τραγούδι, Νίκος Μαγνήσαλης-κρουστά, Γιάννης Παπατριανταφύλλου- κοντραμπάσο, Φώτης Σιώτας-βιολί, Κυριάκος Ταπάκης- λαούτο, Θάνος Σταυρίδης-ακορντεόν. Ηχολιψία: Βαγγέλης, Βασίλης Δρούγκας.

Φωτισμοί :Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής. Υπεύθυνος στησίματος: Αργύρης Λιανός και επιμέλεια σκηνής: Δημήτρης Κατέβας. Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση 12 ευρώ, είσοδος 15 ευρώ. Σημεία προπώλησης: Δισκοπωλείο Classic, Ερμού 187 και Πράσινη Αγορά, Γαλλίας & Κουταρέλια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου