Νεανική μουσική

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-28, 12:36:08
Νεανική μουσική

Συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 28 Ιουνίου στις 21.30 στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου ΓΕΛ Βόλου. Όπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές «ύστερα από αίτημα των μαθητών του σχολείου μας, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου ΓΕΛ Βόλου αποφασίσαμε να αναλάβουμε τη διοργάνωση μουσικής συναυλίας με τον παραπάνω σκοπό έχοντας τη σύμφωνη γνώμη και τη θερμή συμπαράσταση του Συλλόγου των Καθηγητών και του Διευθυντή του σχολείου».

Το συγκρότημα του σχολείου EX-ANIMIS, σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα Antithesis του Μουσικού Σχολείου Βόλου και τα συγκροτήματα Άλικο Γράμμα και Μουσικοί Ιχνηλάτες, θα παρουσιάσουν αφιλοκερδώς νεανικό μουσικό πρόγραμμα στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου που παραχωρήθηκε ευγενώς από το Δήμο Βόλου. Music Broadcaster θα είναι ο Σταύρος Πλουμιστός.

Το συγκρότημα EX-ANIMIS απαρτίζουν οι Βαγγέλης Βαλασίδης, φωνή, ’Ελενα Κοτίνα, ηλεκτρική κιθάρα, Νίκος Κουφός, ηλεκτρική κιθάρα, Βαγγέλης Κερασιώτης, drums, Αθανασία Κόκκαλη, πλήκτρα, Βαγγέλης Καΐρας, μπάσο.

Το μουσικό σχήμα Antithesis αποτελούν οι: Δημήτρης-Λουίτζι Γουλιανός, drums, Φίλιππος Πολύζος, ηλεκτρική κιθάρα- φωνή, Δημήτρης Τουρτούλας, μπάσο- πλήκτρα- φωνητικά. Το συγκρότημα Άλικο Γράμμα αποτελούν αντίστοιχα οι Βασίλης Κουτσιαρής, κιθάρα(rythm+acoustic)- φωνή, Εύα Νικολιάδη, φωνή, Γιώργος Σκαμάγκας, μπάσο, Κώστας Φωτίου, κιθάρα (lead,solo), Δημήτρης Καραντάνας, πλήκτρα, Κώστας Αναγνώστου- τύμπανα). Μουσικοί Ιχνηλάτες είναι οι : Νίκος Μεργιαλής, φωνή- ακουστική κιθάρα, Νέστορας Κόκκαλης, drums, Μίμης Κατσιούρας, ηλεκτρική κιθάρα, Γιάννης Τσαρδακάς, μπάσο).

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από το συμβολικό εισιτήριο των 3 ευρώ, μετά από πρόταση των μαθητών του σχολείου μας θα διατεθούν για αγορά τροφίμων, με σκοπό να στηριχθεί το Δημοτικό Παντοπωλείο που ο Δήμος Βόλου έχει συστήσει για να ενισχύσει τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Οι διοργανωτές καλούν τους Βολιώτες «να αγκαλιάσουν τη βαθιά ανθρώπινη πρωτοβουλία των παιδιών και να υποστηρίξουν το εγχείρημα το οποίο έχει τη συμπαράσταση του Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Βόλου», εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι « το σχολείο δεν είναι μόνο φορέας γνώσης αλλά και ευαισθησίας και αγάπης προς το συνάνθρωπο».

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=