ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Αρλέτα θα εμφανιστεί απόψε στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου

η-αρλέτα-θα-εμφανιστεί-απόψε-στο-θεριν-268464

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε χθες η Αρλέτα και οι διοργανωτές της συναυλίας

Μια αγκαλιά τραγούδια θα προσφέρει απόψε στους πολυάριθμους Βολιώτες φίλους της η Αρλέτα, η οποία θα εμφανιστεί στις 21.15 στην σκηνή του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Βόλου.

Τέσσερα χρόνια μετά, η γλυκύτερη ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού θα ανέβει στην σκηνή του Θερινού Δημοτικού θεάτρου «Μελίνα» και, μετά από επιθυμία της, μέρος των εσόδων της αποψινής συναυλίας θα δοθούν για τους σκοπούς της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων (ΕΛΕΠΑΠ) του Βόλου.

Μαζί με την Αρλέτα και τους μουσικούς της, Βασίλη Ρακόπουλο, Ηλία Κατελάνο, Ντίνο Αποστόλου, θα εμφανιστεί η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Βόλου υπό την διεύθυνση της Αναστασίας Μπάρδα, ενώ στο πιάνο συνοδεύει η Κάτια Τζιουράκη. H συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Με αφορμή την αποψινή συναυλία, η Αρλέτα και οι συντελεστές της συναυλίας παραχώρησαν χθες συνέντευξη Τύπου στο ρουφ γκάρνεν του ξενοδοχείου «Κυψέλη» με φόντο το γαλάζιο του Παγασητικού.

Μιλώντας στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, η αγαπημένη ερμηνεύτρια εξέφρασε από καρδιάς ευχαριστίες σε όλους όσους στάθηκαν δίπλα της σε μια κρίσιμη για την ζωή της στιγμή, που ευτυχώς ξεπεράστηκε. «Αισθάνομαι όμορφα που βρίσκομαι στο Βόλο και όλα είναι διαφορετικά, διότι βρίσκομαι κοντά στην θάλασσα και θα συνεργαστώ με τα παιδιά της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου» ανέφερε μεταξύ άλλων η ίδια.

Αναφερόμενη στο βαρύ εγκεφαλικό που σημειώθηκε στις 11 Φεβρουαρίου του 2008, λίγα λεπτά πριν ανέβει στην σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου, υπογράμμισε ότι «αντιλήφθηκα δύο μήνες μετά ότι κάτι είχε συμβεί» ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον γιατρό που την χειρούργησε, τον κ. Ζλατινόπουλο, για να προσθέσει «όλα μου φαίνονται τελείως καινούργια».

Παράλληλα, η Αρλέτα υπογράμμισε «πιστεύω στα θαύματα» εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι «αυτός ο τόπος θα σταθεί στα πόδια του». Ερωτηθείσα σχετικά με την σύγχρονη πραγματικότητα, η αγαπημένη ερμηνεύτρια τόνισε ότι «οι καλλιτέχνες είναι σε πολύ δύσκολη θέση λόγω της οικονομικής κρίσης» ενώ κατέστησε σαφές ότι «για να υπάρξει βελτίωση, πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του, σε ατομική βάση».

Στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου, η Αρλέτα ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Δημήτρη Κραουνάκη, «ψυχή» της συναυλίας. Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Κραουνάκης ανέφερε ότι «η συγκεκριμένη συναυλία σηματοδοτεί την επιστροφή της Αρλέτας στην σκηνή, τέσσερα χρόνια μετά» εκφράζοντας παράλληλα την ευχή «το 2016 να βρεθούμε όλοι οι αγαπημένοι της φίλοι στην εορταστική συναυλία που θα διοργανωθεί στο Ηρώδειο».

Παρούσα στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήταν η κ. Πέπη Παπανδρέου, πρόεδρος της Διοικούσας της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, η οποία αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το τοπικό τμήμα, απευθύνοντας, ταυτόχρονα, κάλεσμα ακόμη εντονότερης στήριξης από την τοπική κοινωνία.

Η κ. Παπανδρέου ευχαρίστησε την Αρλέτα «διότι δίνει την δυνατότητα οικονομικής παρέμβασης στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ» και στον κ. Κραουνάκη «για την άριστη συνεργασία». Η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου υπογράμμισε ιδιαιτέρως την πολύτιμη προσφορά του άριστα καταρτισμένου προσωπικού, ενώ τόνισε ότι «κατορθώσαμε να καλύψουμε την μισθοδοσία του προσωπικού για το 2011 αλλά οφείλουμε, όπως είπε, το 2012».

Τέλος εξέφρασε την ευχή «ο ΕΟΠΥ να δώσει προτεραιότητα και στα Ιδρύματα, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδά τους και να καταστούν βιώσιμα».

Η υπεύθυνη της Παιδικής Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου, Αναστασία Μπάρδα τόνισε ότι «δεχτήκαμε με χαρά να συμμετάσχουμε στην συναυλία, πρώτον επειδή έχει φιλανθρωπικό σκοπό και δεύτερον διότι τα παιδιά θα τραγουδήσουν τα τραγούδια της Αρλέτας, δουλεύοντας με πολύ αγάπη».

Στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου παρέστη ως εκπρόσωπος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Βόλου ο κ. Μάκης Τσάμης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων «χαιρόμαστε διότι ολοκληρώνεται ένα ραντεβού με καθυστέρηση τεσσάρων χρόνων». Ο ίδιος υπογράμμισε παράλληλα ότι «η Αρλέτα εκπροσωπεί επάξια τον ελληνικό πολιτισμό» για να προσθέσει ότι «η συναυλία έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θεωρούμε ότι και σε αυτό τον τομέα πρέπει να δίνει την βοήθειά του ο Δήμος Βόλου».

Μιλώντας, τέλος, η διοικητική υπεύθυνη του Δημοτικού Ωδείου Βόλου κ. Πέπη Παπανδρέου, ανέφερε ότι στην διάρκεια της θητείας της στον Καλλιτεχνικό Οργανισμό είχε την ευκαιρία να ξανασυνεργαστεί με την Αρλέτα και προσέθεσε ότι «υπήρξε άμεση ανταπόκριση των ιθυνόντων του Ωδείου στο κάλεσμα του κ. Κραουνάκη».

Η τιμή εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, και η προπώληση πραγματοποιείται από το ταμείο του κινηματογράφου «Αχίλλειον» τηλ. 24210.32818, «Δίαυλο» (Τοπάλη 14), Βιβλιοπωλείο-καφενείο «Xάρτα» (Σκενδεράνη 16), Δισκοπωλείο «Classic» (Ερμού 187) και από τα γραφεία της ΕΛΕΠΑΠ στην Αγριά τηλ. 24280 97030.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου