ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η ευαισθησία της Αρλέτας

η-ευαισθησία-της-αρλέτας-275069

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα πραγματοποιήσει συναυλία στηρίζοντας την ΕΛΕΠΑΠ

Εκφραση έμπρακτης στήριξης στους στόχους της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου είναι η συναυλία που θα πραγματοποιήσει η Αρλέτα στις 13 Ιουνίου, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου.

Το «νέο κύμα» άλλαξε τον τρόπο διασκέδασης της νεολαίας τη δεκαετία’60-’70, συγκεντρώνοντας τους νέους στις μπουάτ, όπου ακουγόντουσαν τα τραγούδια των νέων καλλιτεχνών. Μία από τις καλλιτέχνιδες που ξεχώρισαν εκείνη την εποχή ήταν η Αρλέτα με τη μοναδική φωνή και τη σεμνή της παρουσία.

Η φωνή της Αρλέτας παρέσυρε τους νέους σε μια διασκέδαση ρομαντική με ταξιδιάρικη διάθεση. Βέβαια, η Αρλέτα γρήγορα εγκατέλειψε το «νέο κύμα» και προχώρησε σε άλλους σημερινούς μουσικούς δρόμους. Έγραψε και τραγούδησε μελωδίες που αγαπήθηκαν και από την σημερινή νεολαία!

Ακόμη όμως, και μετά από 45 χρόνια η Αρλέτα παραμένει επίκαιρη και διαχρονική και συνεχίζει να δημιουργεί στους πιστούς της φίλους τη διάθεση να αγαπήσουν, να ονειρευτούν και να σιγοτραγουδήσουν μαζί της. Τα τραγούδια της έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μικρών και μεγάλων.

Η Αρλέτα μας δίνει την αίσθηση ότι παραμένει πάντα φρέσκια, με βαθιά ευαισθησία και κριτική ματιά…Παραμένει πάντα παιδί, που κλείνει το μάτι στο μουσικό κατεστημένο και είναι όπως πάντα πολύ μπροστά από την εποχή της!.

Για του λόγου το αληθές, σε μια τόσο δύσκολη εποχή, όσο αυτή που διανύουμε, η Αρλέτα μέσα από τη συναυλία που θα κάνει στο Βόλο στις 13 Ιουνίου, έχει ως στόχο να ενισχύσει και να συνδράμει οικονομικά τους σκοπούς και το έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η εν λόγω κίνηση από την πλευρά της Αρλέτας, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη και το ενδιαφέρον της για τα παιδιά, και ιδιαίτερα για τα παιδιά με αναπηρία. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία από την πλευρά της δίνει το μήνυμα πως η αναπηρία μας αφορά όλους, και πως το δύσκολο έργο της αποκατάστασης πρέπει να ενισχύεται με κάθε τρόπο.

«Η συμπαράστασή της δε μπορεί παρά να μας συγκινήσει και να μας θυμίσει τη δική της περιπέτεια υγείας – πριν τέσσερα χρόνια, εδώ στο Βόλο – μέσα από την οποία κατάφερε να βγει νικήτρια, για να σταθεί, με ευαισθησία, δίπλα σε όλους όσους δίνουν το δικό τους καθημερινό αγώνα» υπογραμμίζει η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Πέπη Μαργαρίτη – Παπανδρέου.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής η κ. Παπανδρέου ευχαριστεί εκ των προτέρων θερμά, τόσο την Αρλέτα για την υποστήριξή της στα άτομα με αναπηρία, διαθέτοντας μέρος των εσόδων της συναυλίας στην ΕΛΕΠΑΠ Βόλου, όσο και τον παραγωγό της συναυλίας κ. Δημήτρη Κραουνάκη για την άριστη διοργάνωση της συναυλίας και τη συνεργασία του με την ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου