Η παράδοση ανθεί στη Δράκεια

Τελευταία ενημέρωση: 2012-06-07, 23:24:41
Η παράδοση ανθεί στη Δράκεια

Λαϊκό πανηγύρι και ιππικοί αγώνες στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας

 Με ιδιαίτερη επιτυχία και πολλούς επισκέπτες απ’ όλη τη Μαγνησία ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο ξωκλήσι της Αγίας Τριάδας στη Δράκεια στις 3 και 4 Ιουνίου.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας πραγματοποιήθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δράκειας «Η Δράκεια» με τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας και της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς του Δήμου Βόλου, ιππικοί αγώνες (ταχύτητας και δεξιοτεχνίας) με περισσότερους από 20 αναβάτες να παρουσιάζουν πραγματικά υπέροχο θέαμα. Άλογα και αναβάτες από τη Δράκεια, το Άγιο Λαυρέντιο, τα Καλά Νερά και τις Μηλιές διαγωνίστηκαν και όλοι τους έφυγαν από τη διοργάνωση με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 Μετά το τέλος των αγώνων ακολούθησε λαϊκό πανηγύρι στην πάνω πλατεία της Δράκειας με τοπική ορχήστρα και πλήθος κόσμου. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Βόλου της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Νικόλαος Στόϊκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Αργύρης Κοπάνας, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δράκειας  Δημήτριος  Μούτος,  ο αντιπρόεδρος κ. Ζιαμπάς, το μέλος της τοπικής κοινότητας κ. Ματζανή, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αγριάς Ιωάννης Καλότυχος, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «Η Δράκεια» κ.  Σεϊτάνης και σύσσωμο το Δ. Σ. του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
8
=