ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

H ποίηση συναντά τη μουσική

h-ποίηση-συναντά-τη-μουσική-281172

Συναυλία προς τιμή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη διοργανώνει το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου στα πλαίσια της πολιτιστικής του δράσης. Η εκδήλωση με θέμα «Όταν η μουσική συνάντησε την ποίηση», θα πραγματοποιηθεί στον Δημοτικό Κινηματογράφο Ορφέα, την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 4 Ιουνίου στις 21.00.

Στη συναυλία θα λάβουν μέρος καταξιωμένοι ντόπιοι μουσικοί, καθώς και η χορωδία από την εθελοντική ομάδα του Δήμου Σκοπέλου. Αναλυτικά συμμετέχουν εθελοντικά οι : Σύρος Θανάσης (κιθάρα, βιολί, τραγούδι), Λεμονής Κώστας (μπουζούκι), Παχής Στέλιος (μπουζούκι), Φάλκος Γιώργος (κιθάρα, τραγούδι), Σουρμαϊνης Κώστας (κιθάρα, τραγούδι), Παπαζήση Γεωργία (τραγούδι, απαγγελία), Κοσμά Μαρία (απαγγελία), Μερεστούδη Αγγελική (Εκφώνηση Ομιλίας) καθώς και η χορωδία του Γραφείου Εθελοντισμού Σκοπέλου.

Τα τραγούδια του μεγάλου μουσικοσυνθέτη, πιο επίκαιρα από ποτέ, θα δώσουν μια ξεχωριστή μουσική νότα στον δημοτικό κινηματογράφο που επαναλειτουργεί μετά από πολλά χρόνια, προσφέροντας στο νησί ξεχωριστές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Ορφέας, λειτουργεί σήμερα χάρη στους εθελοντές, που καθάρισαν το χώρο, τον άδειασαν και έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να αποκτήσει ξανά η Σκόπελος το Πολιτιστικό Κέντρο που στολίζει το νησί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου