ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

χριστουγεννιάτικο-bazaar-στο-αρχοντικό-ζα-885599

Στη γιορτινή ατμόσφαιρα συμμετέχει το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» με χριστουγεννιάτικο bazaar που θα πραγματοποιήσει στο Αρχοντικό Ζαφειρίου, αύριο, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου.

Το bazaar περιλαμβάνει ευφάνταστες δημιουργίες όπως ξεχωριστά χριστουγεννιάτικα κεντήματα, διακοσμητικά αντικείμενα, ξύλινες χειροποίητες δημιουργίες, πανέμορφα χριστουγεννιάτικα στεφάνια και στολίδια σε πολλά σχέδια και χρώματα.

Από τις 10:00 έως τις 18:00 οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στον χώρο και να κάνουν τις αγορές τους για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους φίλους χωρίς κόπο και άγχος ξεφεύγοντας από τις έννοιες και τις φροντίδες της καθημερινότητας, γιατί Χριστούγεννα, σημαίνει και δώρα. Κάντε την ανταλλαγή των δώρων με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ακόμα πιο μαγική με χριστουγεννιάτικη διάθεση. Το bazaar θα γίνει και την επομένη, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, από τις 17:00 έως τις 20:00.

Το εικαστικό εργαστήρι του Κέντρου Πολιτισμού Ιωλκός (Τέχνημα Ιωλκός), για ακόμη μια φορά, ξεκίνησε την προετοιμασία του για την ημέρα αυτή εδώ και μερικούς μήνες πιο πριν.

Τα έσοδα που θα προκύψουν από τις πωλήσεις θα διατίθενται για την στήριξη ευπαθών ομάδων, πρόγραμμα το οποίο εφαρμόζει το Κέντρο Πολιτισμού Ιωλκός, εδώ και 12 χρόνια περίπου.

«Ελάτε να υποδεχθούμε μαζί τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων σε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα με άπειρες ευχές», το προσκλητήριο του Κέντρου Πολιτισμού «Ιωλκός».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου