ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συγκίνησε η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου

συγκίνησε-η-κιθαριστική-ορχήστρα-βόλ-889783

Συγκίνησε το κοινό του Βόλου η ιστορική Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, με σολίστ, τον διεθνώς καταξιωμένο κιθαριστή Στέλιο Γκόλγκαρη, πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών.

Η συναυλία έγινε για φιλανθρωπικούς σκοπούς στο Ορφανοτροφείο Βόλου το περασμένο Σάββατο με την συνεργασία της Λέσχης Εργαζομένου Κοριτσιού Βόλου και την σημαντική συμβολή της Βίκης Τσεκούρα. Η Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, ιδρύθηκε από τον Σύλλογο Ελλήνων Κιθαριστών και είναι η μόνη κιθαριστική ορχήστρα που αναγνωρίζεται από τον Σύλλογο, στον Νομό Μαγνησίας αφού κατέχει την ονομασία Κιθαριστική Ορχήστρα Βόλου, με απόφαση του Πρωτοδικείου Βόλου.

Στην συναυλία του Σαββάτου η ορχήστρα ερμήνευσε έργα γνωστών Ελλήνων και ξένων συνθετών υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Τάσου Ιωακειμίδη και σολίστ τον Πάρη Θεοδωράκη, την Αρετή Κουσμαλή και τον Ντίνο Γκρίνια. Τραγούδησαν ο Ιωάννης Διακογιάννης, η Κωνσταντίνα Αλεξίου και η Νατάσα Ράπτη.

Την εκδήλωση στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Ορφανοτροφείου Βόλου, τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής του Νομού Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, η πρώην βουλευτής Μαρίνα Χρυσοβελώνη, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Βόλου Αποστόλης Ζαρκάδας-Βέργης και ο πρόεδρος του ορφανοτροφείου Κώστας Θεοδώρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου