ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Φοιτητική εβδομάδα χορού

φοιτητική-εβδομάδα-χορού-288924

Τρεις μέρες γεμάτες χορό, μαθήματα, shows και parties περιλαμβάνει η δεύτερη φοιτητική εβδομάδα χορού που θα πραγματοποιηθεί από σήμερα έως και τις 26 Μαΐου στο κτήριο Puerto Del Tango (Λαχανά 5 – Παλαιά Βόλου).

Η διοργάνωση πραγματοποιείται από τους Latin.Dance.Project σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία και τη συμμετοχή 250 ατόμων, έρχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη του Βόλου, ένα τριήμερο χορού με μαθήματα δωρεάν για όλους, φοιτητές και μη. Η ιδέα αυτή, που υλοποιήθηκε πέρυσι για πρώτη φορά και είχε ως στόχο την πρώτη επαφή του φοιτητικού κοινού με τον μαγικό κόσμο του χορού, έχει γίνει πλέον σημείο αναφοράς σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. « Ο μεγάλος αριθμός των συμμετοχών αλλά και η απαιτήσεις των συμμετεχόντων, μας έκαναν να ανανεώσουμε και φέτος το ραντεβού μας 24 – 26 Μαΐου, αυτή τη φορά σε ένα χώρο ιδανικότερο για χορό, με παρκέ 180 τ.μ.» υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Διδάσκουν: Latin οι Latin.Dance.Project evi και giorgos, Salsa οι SalsaYsueno antonis και hara, Kizomba οι SalsaYsueno antonis και hara, οριένταλ οι Άννα Κίτσου και Ελισάβετ Μαντάνη, Rueda de Casino ο Αντώνης Στάμος, Hip-hop – Bboy Dori , ο Γιώργος Κωστόπουλος, Zumba οι Γιώργος Καρανικολόπουλος, Εύη Ραμπαούνη και Χαρά Ραμπαούνη. Tango οι Γιώργος Περσουφλιώτης και Αθηνά Εφραιμίδου, Θοδωρής Ζήσης και Στέλλα Κατσαρού.

Τα παραπάνω είδη χορού περιλαμβάνονται στα workshops του Student Dance Week. Εκτός από τα μαθήματα, στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής, θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη εκδήλωση είναι ένα pre-party, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο «Caramelo bar» στην παραλία του Βόλου, την Παρασκευή 25 Μαΐου με μουσική και χορό για όλους μέχρι το πρωί και δωρεάν είσοδο. Η δεύτερη και κύρια εκδήλωση, που αποτελεί και τη fiesta-κλείσιμο του τριημέρου, είναι ένα μεγάλο πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο «Puerto Del Tango» όπου οι καλλιτέχνες και οι ομάδες τους θα διοργανώσουν ένα μοναδικό σώου στον κόσμο του Βόλου. Η είσοδος είναι 10 ευρώ με ποτό. Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν email στο [email protected] με ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο. Επίσης μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα

6974 178414 και 6932 946311. Χορηγός Επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου