ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χριστουγεννιάτικο bazaar από την ΕΛΕΠΑΠ

χριστουγεννιάτικο-bazaar-από-την-ελεπαπ-891842

Θεσμός είναι πλέον το εορταστικό χριστουγεννιάτικο bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. Φέτος θα πραγματοποιηθεί αύριο, Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής, του κτιρίου της Λέσχης Κοινωνίας Βόλου (Ι. Καρτάλη με Πολυμέρη), από τις 11:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα.

Η χριστουγεννιάτικη εορταγορά, που διοργανώνεται για 10η συνεχή χρονιά, έχει ως στόχο την ενίσχυση του παραρτήματος για την παροχή θεραπευτικών υπηρεσιών σε 100 παιδιά από τη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο bazaar θα διατεθούν χειροποίητες δημιουργίες, χριστουγεννιάτικα δώρα- στολίδια και γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τις φίλες εθελόντριες και τα μέλη της Διοικούσας της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Στις 12 το μεσημέρι τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγιος Ιωσήφ, με την καθηγήτριά τους Βάια Παπαγιαννοπούλου, θα μας βάλουν στη γιορταστική ατμόσφαιρα με τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια τους.

«Προσκαλούμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να μοιραστούν μαζί μας τη χαρά της προσφοράς, υποστηρίζοντας έμπρακτα τα Βήματα Ζωής των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ», αναφέρεται στην πρόσκληση της ΕΛΕΠΑΠ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου