Παρουσιάζονται «Οι Ιππότες του Ουρανού» του Χρόνη Μουστάκα

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-23, 21:46:26
Παρουσιάζονται «Οι Ιππότες του Ουρανού» του Χρόνη Μουστάκα

Αύριο, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 19.30, στον χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Δήμου Βόλου (Μικρασιατών 81, κτίριο Σπίρερ) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Χρόνη Μουστάκα «Οι Ιππότες του Ουρανού».

Το πολυσέλιδο ιστορικό μυθιστόρημα του συντοπίτη συγγραφέα μεταφέρει τον αναγνώστη 1.000 χρόνια πίσω, στον Δυτικό Μεσαίωνα, όπου συγκεντρώνονται ευγενείς, απλοί ιππότες και λαός απ’ όλα τα βασίλεια της δυτικής Ευρώπης, υπακούοντας στο κάλεσμα του πάπα Ουρβανού Β΄ να ελευθερώσουν από τους μουσουλμάνους τους Αγίους Τόπους και τις χριστιανικές χώρες που έχουν καταλάβει, ανάμεσά τους και τόπους που ανήκαν στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου με τη συνεργασία των εκδόσεων Anubis, θα μιλήσουν για το βιβλίο οι Νίκος Βαραλής, δημοσιογράφος - διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Ορθόδοξη Μαρτυρία», Γιώτα Κούγιαλη, συγγραφέας, και Ιωάννης Βαραλής, αναπληρωτής καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
7
=