ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Παρουσιάζονται «Οι Ιππότες του Ουρανού» του Χρόνη Μουστάκα

παρουσιάζονται-οι-ιππότες-του-ουραν-865553

Αύριο, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, στις 19.30, στον χώρο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης Δήμου Βόλου (Μικρασιατών 81, κτίριο Σπίρερ) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Χρόνη Μουστάκα «Οι Ιππότες του Ουρανού».

Το πολυσέλιδο ιστορικό μυθιστόρημα του συντοπίτη συγγραφέα μεταφέρει τον αναγνώστη 1.000 χρόνια πίσω, στον Δυτικό Μεσαίωνα, όπου συγκεντρώνονται ευγενείς, απλοί ιππότες και λαός απ’ όλα τα βασίλεια της δυτικής Ευρώπης, υπακούοντας στο κάλεσμα του πάπα Ουρβανού Β΄ να ελευθερώσουν από τους μουσουλμάνους τους Αγίους Τόπους και τις χριστιανικές χώρες που έχουν καταλάβει, ανάμεσά τους και τόπους που ανήκαν στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Στην εκδήλωση, που διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αρχείων, Μουσείων και Βιβλιοθηκών του ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ Βόλου με τη συνεργασία των εκδόσεων Anubis, θα μιλήσουν για το βιβλίο οι Νίκος Βαραλής, δημοσιογράφος – διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Ορθόδοξη Μαρτυρία», Γιώτα Κούγιαλη, συγγραφέας, και Ιωάννης Βαραλής, αναπληρωτής καθηγητής Βυζαντινής Αρχαιολογίας, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον συγγραφέα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου