Ετήσια υποτροφία από τους Ιωνες

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-23, 11:54:16
Ετήσια υποτροφία από τους Ιωνες

Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ιωνες» προκηρύσσει υποτροφία 1.000 ευρώ στη μνήμη της Αννας Αϊβαζόγλου, αλησμόνητης προέδρου της, που χορηγεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η οικογένειά της. Εντάσσεται σε μια από τις βασικές σκοποθεσίες, που είχε η αείμνηστη Αννα, τη διαφύλαξη, αλλά και προαγωγή, από νέους ανθρώπους, των μικρασιατικών ιδεωδών και της παράδοσης των πατέρων.

Η υποτροφία απευθύνεται σε πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, που εισήχθησαν φέτος στα Πανεπιστήμια της χώρας (ακαδημαϊκό έτος 2022-2023), με τη διαδικασία εξετάσεων των Ενιαίων Λυκείων και συγκέντρωσαν τουλάχιστον 17.000 μόρια, είναι εγγεγραμμένοι στα Μητρώα Νέας Ιωνίας και Βόλου και έχουν μικρασιατικές ρίζες.

Δικαιολογητικά που απαιτούνται: 1. Πιστοποιητικό εγγραφής στη Σχολή (από τη Γραμματεία της). 2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. 3. Φωτοαντίγραφο τελευταίου εκκαθαριστικού της οικογένειας. 4. Υπεύθυνη δήλωση ότι δεν θα εισπραχθεί άλλη υποτροφία από φορέα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου. 4. Ιδιόχειρο περιεκτικό σημείωμα, στο οποίο θα φαίνεται η μικρασιατική καταγωγή (από τον ένα ή και τους δύο γονείς).

Η υποβολή αιτήσεων θα πρέπει να γίνει έως 20 Δεκεμβρίου 2022, στα γραφεία της Πολιτιστικής Εστίας «Ιωνες» (Σίνα 16, Ν. Ιωνία), κάθε Τρίτη και Πέμπτη, ώρες 18:00 - 20:00 (τηλ. 2421060900).

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
8
=