ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το κέντημα είναι μόδα»

το-κέντημα-είναι-μόδα-875774

Ανοίξτε τα συρτάρια με τις προίκες. Βγάλτε τα παλιά σας εργόχειρα. Δώστε νέα πνοή, όψη και χρηστικότητα σε αντικείμενα αγαπημένα, αλλά ξεχασμένα από τον χρόνο. Τώρα έχετε την ευκαιρία.

Σας τη δίνει η πρωτότυπη και πρωτοποριακή εκδήλωση, που διοργανώνει το παράρτημα της ΕΛΕΠΑΠ στον Βόλο. Σε μία όμορφη και γλυκιά συνάντηση που θα γίνει αύριο, Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 18:00, στην φιλόξενη αίθουσα του Volos Palace.

Η Ελένη Ψυχούλη θα είναι εκεί να σας μυήσει στην τέχνη του κεντήματος και να σας δείξει έξυπνους τρόπους για να δώσετε ζωή σε παλιά εργόχειρα που θα αναδείξουν τον χώρο σας.

Αλλωστε «το κέντημα είναι μόδα», όπως λέει και ο τίτλος της εκδήλωσης.

Ταυτόχρονα η παρουσία όλων θα δώσει μία ακόμη ευκαιρία να συνδράμετε στην συνέχεια της λειτουργίας των σημαντικών υπηρεσιών που προσφέρουν οι άνθρωποι της ΕΛΕΠΑΠ στα παιδιά μας.

Η τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου διοργανώνει απόγευμα αφιερωμένο στις ξεχασμένες βελονιές της παράδοσής μας. Η Ελένη Ψυχούλη θα μας ταξιδέψει μέσα από τα εργόχειρα του παρελθόντος σε μία νέα αισθητική.

«Φέρτε λοιπόν ένα κομμάτι από την προίκα σας δεν ξέρετε τι να κάνετε και θα βρείτε ιδέες για κάτι πιο μοντέρνο», αναφέρεται στην πρόσκληση.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Τούλα Κεκάτου. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί και από το τμήμα Παραδοσιακών Χορών της Εστίας Μικρασιατών «Ιωνες», που οι άνθρωποί της κρατούν ζωντανούς τους ρυθμούς αυτούς στις μέρες μας.

«Ας είμαστε όλοι εκεί με την σκέψη πως έτσι στηρίζουμε τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου και τις οικογένειές τους», τονίζεται από την ΕΛΕΠΑΠ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου