Εως αύριο η έκθεση των Ιώνων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας

Τελευταία ενημέρωση: 2022-11-21, 21:39:02
Εως αύριο η έκθεση των Ιώνων στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας

Μετά την εκδήλωση με θέμα «Μικρασιάτες Εμποροι και Επαγγελματίες» που διοργάνωσε η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Νέας Ιωνίας Μαγνησίας «Ιωνες», στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας συνεχίζει να λειτουργεί η έκθεση φωτογραφικού υλικού από τα Αρχεία της Εστίας, όπου παρουσιάζονται γνωστές εμπορικές οικογένειες του Βόλου και της Νέας Ιωνίας με καταγωγή από τις αλησμόνητες πατρίδες.

Η έκθεση διαρκεί μέχρι και αύριο Τρίτη 22 Νοεμβρίου για όποιον επιθυμεί να την επισκεφτεί. Ωρες λειτουργίας καθημερινώς 15:00 - 21:00. Ξενάγηση κατόπιν ραντεβού στα τηλέφωνα, 6948372850 και 6937319070.

«Συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε το Αρχείο της Εστίας και υποσχόμαστε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Το συλλογικό έργο θα γίνει πολύτομο κ θα περιλαμβάνει όλους τους Μικρασιάτες Εμπόρους και Επαγγελματίες κι αυτούς που αναπτύχθηκαν στο παρελθόν και σταμάτησαν σήμερα τη δραστηριότητα τους. Για να μείνει το έργο εσαεί ως πλούσια παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές. Τα φιλόξενα γραφεία μας παραμένουν πάντα ανοιχτά στον εμπορικό κόσμο με καταγωγή από τις πατρίδες της καρδιάς μας», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
8
=