ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το όνειρο της Ελένης και η αυλή της καρδιάς της»

το-όνειρο-της-ελένης-και-η-αυλή-της-καρ-861797

O Σύλλογος Ζαγοριανών Βόλου, παρουσιάζει τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Πάρκ, στις 6.30 μ. μ., το βιβλίο της Ζαγοριανής εκπαιδευτικού Μιμίκας Καβούκη –Βαγγέλα με τίτλο «Το όνειρο της Ελένης και η αυλή της καρδιάς της».

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζαγοριανών Βόλου κ. Σαμαράς Απόστολος.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η εκπαιδευτικός και Μουσειοπαιδαγωγός, Πρόεδρος των φίλων του Αθανασάκειου Αρχαιολογικού Μουσείου Βόλου, πρώην Δημοτική Σύμβουλος Βόλου, κ. Σούλα Μπαρτζιώκα, η οποία κα θα διαβάσει παράλληλα και την κριτική που έγραψε για το βιβλίο, η συγγραφέας Μαγδαληνή Θωμά, κόρη του αειμνήστου εκπαιδευτικού και γνωστού λαογράφου Γιώργου Θωμά, η οποία απουσιάζει στο εξωτερικό. Η κ. Λίνα Τσικρικόνη διοικητική Υπάλληλος του υπεραστικού ΚΤΕΛ μέχρι της συνταξιοδότησής της , ενεργό μέλος της ΧΕΝ Βόλου ως Γραμματέας της, μέλος και συντονίστρια στην ομάδα βιβλίου της ΧΕΝ. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Βασιλική Τράκη –Παπαδοπούλου, Μηχανολόγος Μηχανικός Μουσειολόγος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου, ειδικός σύμβουλος του Δήμου Ρήγα Φεραίου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σουρλίγκειου ιδρύματος Καναλίων.

Το κλείσιμο της παρουσίασης θα κάνει η ίδια η συγγραφέας, κ. Μιμίκα Καβούκη -Βαγγέλα

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η χορωδία του τμήματος ενηλίκων της «Σχολής Ελληνικής Μουσικής» του Παύλου Πλάκα. Στη χορωδία συμμετέχουν η κ. Εύα Ηρακλέους, ο κ. Λεωνίδας Τίγκας, η κ. Σοφία Κοτσάκη, η κ. Ελένη Χατζηνικολάου και η Δέσποινα Κοντογιάννη, Νίκος Καραγιάννης μπουζούκι, Αποστόλης Πλακαρός κιθάρα, αρμόνιο και ενορχήστρωση, Παύλος Πλάκας.

Την παρουσίαση συντονίζει η δημοσιογράφος Ροσσάνα Πώποτα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου