ΕΞΟΔΟΣ

Το Ρε Μινόρε έρχεται να αλλάξει τη διασκέδαση

το-ρε-μινόρε-έρχεται-να-αλλάξει-τη-διασ-890461

Η αναμονή τελείωσε. Ο χαμένος χρόνος έληξε και ο κόσμος είναι πιο έτοιμος από ποτέ να διασκεδάσει με την ψυχή του, να βγει, να γελάσει και να ζήσει στιγμές που θα αξίζει να θυμάται.

Το Ρε Μινόρε έκανε ακριβώς την αρχή που αξίζει στον κόσμο του Βόλου και όχι μόνο! Το βίντεο του μαγαζιού κυκλοφόρησε πριν την έναρξη και ταρακούνησε τα πράγματα δείχνοντας τις προθέσεις του και τον παγιωμένο πλέον χαρακτήρα του. Στις 14 Οκτωβρίου έγινε ένα από τα πιο ηχηρά ξεκινήματα που έγιναν ποτέ. Πιο ώριμο, πιο αποφασισμένο και πιο ορεξάτο από ποτέ, είναι στην πόλη μας για να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο στη διασκέδαση, στη μουσική, στην παρέα!

Παρασκευή- Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι ανοίγει τις πόρτες του στην πλατεία Αγίας Παρασκευής και γεμίζει με κόσμο που… το λέει η καρδούλα του! Το άνοιγμα γίνεται με ένα σύντομο αφιέρωμα στις μνήμες των 100 χρόνων από την μικρασιατική καταστροφή με έναν εκλεπτυσμένο τρόπο, όπως αξίζει άλλωστε στο μουσικό αυτό πολιτισμό. Έπειτα, όλα πιάνουν το ρυθμό τους: μοναδικοί οίνοι, εδέσματα και νοστιμιές καινούριες και παλιές συμπληρώνουν το παζλ σε ένα παιχνίδι που ξεκινάει με νέους κανόνες! Καταξιωμένοι μουσικοί με νέο πρόγραμμα ανεβάζουν τις εντάσεις. Το προσωπικό διαθέσιμο να εξυπηρετήσει, η κουζίνα σε ετοιμότητα και μια ομάδα που ξέρει πλέον την ταυτότητά της και τι έχει να σας προσφέρει.

Φέτος, το Ρε Μινόρε, πιο στην ώρα του από ποτέ, σας λέει το… αυθεντικά δικό του «Καλώς να ορίσετε» και το εννοεί. Η υποδοχή, η φωτογράφος, το σέρβις, οι μάγειρες, οι μουσικοί και ο κόσμος γίνονται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή για λίγες ώρες ένας κόσμος όπου δε χωράνε διακρίσεις και διαφορές.

Θα συμβούν όλα. Θεματικές βραδιές, γιορτές και προσκεκλημένοι που θα εμφανιστούν στο Ρε Μινόρε για να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα.

Εσύ; Έκανες την κράτησή σου; Στο 2421060344 και σε όλα τα social media τους ακολουθείς, τους μαθαίνεις, τα μαθαίνεις και συμμετέχεις. Πιάσε θέση, τα πάντα πήραν ήδη φωτιά από την πρώτη μέρα. Το Ρε Μινόρε ρίχνει το λάδι. Το κέφι ανάβει από όλους εσάς!

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου