ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Θαύματα πρόσληψης» στον Χώρο Τέχνης «δ»

θαύματα-πρόσληψης-στον-χώρο-τέχνης-853154

Εργα της εικαστικού Ελευθερίας Στόικου με τίτλο «Θαύματα πρόσληψης» παρουσιάζονται στην έκθεση, που φιλοξενείται στον Χώρο Τέχνης «δ» στον Βόλο, Χατζηαργύρη 4 με Ιάσονος. Η έκθεση περιλαμβάνει 15 έργα μικτής της Ελευθερίας Στόικου, εικαστικού με διεθνή παρουσία και αναγνώριση, που παρουσιάζονται για πρώτη φορά στον Βόλο.

Η Ελευθερία Στόικου ζει και δημιουργεί στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ., παρακολούθησε τον πρώτο κύκλο του διδακτορικού προγράμματος «Δημόσια Τέχνη και ανάπλαση Δημόσιου Χώρου» στο τμήμα Καλών Τεχνών της Σχολής Κοινωνιολογίας και Ανθρωπιστικών Επιστημών στη Βαρκελώνη με υποτροφία του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη ως πρωτεύσασα στο τμήμα. Παρακολούθησε επίσης κύκλο μαθημάτων ζωγραφικής και χαρακτικής στην Ακαδημία Καλών Τεχνών στη Βενετία ως υπότροφος του Ι.Κ.Υ. και εκπόνησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Γραφικές Τέχνες και Πολυμέσα» του ΕΑΠ. Παρακολούθησε workshop με τον Dani Caravan και τον Γιάννη Κουνέλλη στο Τορίνο και την Βαρκελώνη. Εχει πραγματοποιήσει παρεμβάσεις σε δημόσιους χώρους στη San Andria στη Βαρκελώνη και εργάστηκε για το ευρωπαϊκό project ανάπλασης των λιμανιών της Μεσογείου στη Βαρκελώνη.

Info: Η έκθεση θα διαρκέσει έως το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και θα λειτουργεί Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 11 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι και 6:30 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, Σάββατο από τις 11 το πρωί έως 2.30 το μεσημέρι. Δευτέρα η έκθεση θα είναι κλειστή και θα λειτουργεί κατόπιν ραντεβού στο τηλ. 6978186878 και e-mail: [email protected].

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου