ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγγραφές στα καλλιτεχνικά εργαστήρια της «Θεατρίνης»

εγγραφές-στα-καλλιτεχνικά-εργαστήρι-879524

Το Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη» υποδέχεται για άλλη μια χρονιά τα καλλιτεχνικά εργαστήρια στον χώρο του, με τμήματα παιδιών κι ενηλίκων, φιλοξενώντας κάθε μορφή τέχνης.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν είναι:

-Θεατρικό Εργαστήριο ενηλίκων κάθε Δευτέρα 17:00-19:00, με σκοπό την γνωριμία με την υποκριτική και τις τεχνικές της θεατρικής πρακτικής μέσω του αυτοσχεδιασμού, της ανάλυσης χαρακτήρων, της κινησιολογίας και των βιωματικών ασκήσεων.

-Παιδικό Τμήμα Μοντέρνου Χορού κάθε Τετάρτη 17:00-18:30. Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις χορευτικές τους ικανότητες, την φυσική τους κατάσταση, την συνεργασία, την ομαδικότητα αλλά και την έκφραση μέσω του χορού.

-Παιδικό εργαστήρι εκμάθησης Νοηματικής Γλώσσας – Survivor, για παιδιά 5-15 ετών κάθε Σάββατο 10:00-11:30, όπου με προσαρμοσμένο διδακτικό υλικό και δραστηριότητες, γρίφους και διαδραστικά παιχνίδια, τα παιδιά θα εξασφαλίσουν την γνώση της Νοηματικής Γλώσσας.

-Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι κάθε Πέμπτη 17:00-19:00 . Απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και άνω. Μέσω του θεατρικού παιχνιδιού, της παντομίμας, των ομαδικών ασκήσεων και των μεταμφιέσεων, οι μικροί μας φίλοι αξιοποιούν την δημιουργικότητα και τη φαντασία τους με σκοπό να γνωρίσουν τον κόσμο της τέχνης του θεάτρου.

-Παιδικό εργαστήριο Ζωγραφικής για παιδιά 4 ετών και άνω κάθε Παρασκευή 17:00-19:00. Μέσω της ζωγραφικής και του ελεύθερου σχεδίου τα παιδιά αναπτύσσουν και κατανοούν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες, δημιουργούν, εκφράζονται και μαθαίνουν τις τεχνικές του σχεδίου και του χρώματος.

Οι εγγραφές άρχισαν. Πληροφορίες τηλ.: 6906842332, είτε με προσωπικό μήνυμα στις σελίδες στο Facebook (Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών «Θεατρίνη») και στο Instagram (@kentropolitismou).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου