Μπαζάρ βιβλίου στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-10-05, 11:40:02
Μπαζάρ βιβλίου στο Αρχοντικό Ζαφειρίου

Το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός» διοργανώνει για 10η χρονιά μπαζάρ βιβλίου, την ερχόμενη Κυριακή 9 Οκτωβρίου, στην όμορφη αυλή του Αρχοντικού Ζαφειρίου στον Αγ. Ονούφριο, από τις 10:00 έως τις 19:00.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Κέντρο Πολιτισμού «Ιωλκός», με απόλυτο σεβασμό στους επισκέπτες του μπαζάρ προσφέρει εξαιρετικά βιβλία σε χαμηλές τιμές, από 1 έως 5 ευρώ. Βιβλία τα οποία καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις, όπως ελληνική και ξένη λογοτεχνία, ιστορικά, παιδικά, επιστημονικά, ποίηση και ταξιδιωτικά.

Παράλληλα την Κυριακή το πρωί στις 11, θα έχουν τη δυνατότητα οι μικροί φίλοι, μαθητές των σχολικών μονάδων της περιοχής και όχι μόνο, να συμμετέχουν σε ένα εργαστήρι αφήγησης, το οποίο θα επιμεληθεί ο συγγραφέας και εκπαιδευτικός Γεράσιμος Τσιμπλούλης, σε συνεργασία με τον επίσης εκπαιδευτικό και αντιπρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Νίκο Φιλάρετο.

Στο αφηγηματικό αυτό εργαστήρι, τα παιδιά που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν διάφορες μικρές ιστορίες, με αφορμή την Μικρασιατική καταστροφή και τους πρόσφυγες. Ιστορίες τις οποίες θα γράψουν τα ίδια τα παιδιά, με αφορμή αυτά που έχουν ακούσει από τους γονείς τους ή από το σχολείο. Αρμόδια επιτροπή θα αξιολογήσει τις ιστορίες αυτές και θα βραβευθεί η καλύτερη, λαμβάνοντας ο νικητής ένα έπαθλο.

To μπαζάρ βιβλίου φέτος διοργανώνεται σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Ιωλκού, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου, όπως επίσης και το ΚΔΑΠ- ΚΕΠΕ Αριστοτέλειο.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
2
=