«Ο Πέτρος κι ο Λύκος» επί σκηνής

Τελευταία ενημέρωση: 2022-10-01, 13:02:05
Οι μουσικές εικόνες του έργου, σε συνδυασμό με τις κούκλες και τις σκηνικές κατασκευές της παράστασης, ανοίγουν ένα μονοπάτι στη φαντασία
«Ο Πέτρος κι ο Λύκος» επί σκηνής

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου παρουσιάζει την παράσταση «Ο Πέτρος κι ο Λύκος» του Σεργκέι Προκόφιεφ, στο θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής. Πρόκειται για ένα παραμύθι με κούκλες και μουσική κατάλληλα σχεδιασμένο για παιδιά αλλά και ενήλικες.

Οι μουσικές εικόνες του έργου σε συνδυασμό με τις κούκλες και τις σκηνικές κατασκευές της παράστασης, ανοίγουν ένα μονοπάτι στη φαντασία, προτρέποντας με τον αυθορμητισμό τους μικρούς και μεγάλους να το ακολουθήσουν.

«Ο Πέτρος κι ο Λύκος» ανεβαίνει επί σκηνής απόψε στις 20:00, αύριο, Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 12:00 και το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 20:00. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τα παιδιά, ενώ ενήλικες και οι συνοδοί παιδιών θα πληρώσουν αντίτιμο 5 ευρώ.

Η επιμέλεια της παράστασης ανήκει στη Σταυρούλα Μαστρογιάννη.

Με αφορμή την παράσταση θα πραγματοποιηθεί υπό την ευθύνη της Σταυρούλας Μαστρογιάννη η σειρά εργαστηρίων κατασκευής κούκλας για παιδιά δημοτικού «Ο Πέτρος κι ο Λύκος πάνε …κουκλοθέατρο».

Οι ημέρες και ώρες των εργαστηρίων «Ο Πέτρος κι ο Λύκος πάνε …κουκλοθέατρο» είναι οι εξής: Δευτέρα 3 Οκτωβρίου έως Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, 11:00-12:30 (για σχολεία) και Κυριακή 9 Οκτωβρίου 12:00-13:30 (για παιδιά β΄, γ΄, δ΄ Δημοτικού). Μέγιστος αριθμός παιδιών: 15 μαθητές ανά εργαστήριο.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τα εργαστήρια στα τηλέφωνα 2421082870 & 2421027441. Κόστος συμμετοχής παιδιού: 3 ευρώ.

Κουκλοπαίκτες: Μιχαέλα Καφίδα / Ξένια Κυριαζή / Έλενα Σαλπαδήμου

Φωτογραφίες - Αφίσα: Λευτέρης Πλαβός

Επιμέλεια παράστασης: Σταυρούλα Μαστρογιάννη.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
6
=