ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εγγραφές στην Εστία «Ιωνες»

εγγραφές-στην-εστία-ιωνες-860673

Η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών «Ιωνες» εργάζεται πάντα με υπευθυνότητα και μεράκι, έχοντας ως στόχο να διατηρήσει και να μεταλαμπαδεύσει στοιχεία της παράδοσης των αλησμόνητων πατρίδων. Για τη διάσωση και εκμάθηση παραδοσιακών χορών θα λειτουργήσουν φέτος τμήματα παίδων, εφήβων και ενηλίκων, που θα συμμετέχουν σε παρελάσεις και σε πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις της Εστίας. Σύντομα τα μαθήματα θα γίνονται στη νέα στέγη της Εστίας έναντι του Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας. Προς το παρόν τα μαθήματα θα παραδίδονται σε αίθουσα του σχολικού συγκροτήματος των Δημοτικών Σχολείων 1ου και 2ου Ν. Ιωνίας, κάθε Δευτέρα.

Επίσης σύντομα θα λειτουργήσει και μουσικοθεατρικό τμήμα για παιδιά, το οποίο θα ασχολείται με την εκμάθηση παραδοσιακών τραγουδιών, εθίμων, παραμυθιών, παιχνιδιών κ.α., πραγματοποιώντας διάφορες εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του έτους.

Η Εστία αποτελεί μια μεγάλη αγκαλιά για τους νέους και τα παιδιά, τα οποία ζουν ευχάριστες και δημιουργικές ώρες, δημιουργώντας φιλίες, αποκομίζοντας γνώσεις και άλλα οφέλη.

Πληροφορίες-εγγραφές στα Γραφεία της Εστίας, Γ. Σίνα 16 Νέα Ιωνία, κάθε Πέμπτη, 6-8μ.μ. και στα τηλ. 24210-60900, 6948372850.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου