ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πανελλαδικές διακρίσεις

πανελλαδικές-διακρίσεις-299129

Ζηλευτές πανελλήνιες διακρίσεις απέσπασαν δύο νεαρές Βολιώτισσες οι οποίες ασχολούνται με τον χορό, προσθέτοντας δύο ακόμη βραβεία στα τοπικά πολιτιστικά τεκταινόμενα. Ο λόγος για τις νεαρές Κιάρα Νταϊλιάνη και Ελενα Γαϊτανίδη μαθήτριες της σχολής χορού «Άλκηστις Dance Center», οι οποίες έλαβαν μέρος στον 5ο Πανελλήνιο διαγωνισμό «Ευ δημιουργείν» στην Θεσσαλονίκη.

Η Κιάρα Νταϊλιάνη κατέλαβε την 1η θέση στον κλασσικό χορό με την variation Esmeralda με βαθμολογία 20 στα 20, δηλαδή άριστα, στην κατηγορία 10-12 ετών. Η Ελενα Γαϊτανίδη, αντίστοιχα, κατέλαβε την 2η θέση στο σύγχρονο χορό με βαθμολογία 18,8 στην κατηγορία 16 ετών και άνω. Η δασκάλα τους Αλκηστις Μαυροπούλου εκφράζει την απόλυτη ικανοποίησή της για τις δύο σημαντικές διακρίσεις και εύχεται στις μαθήτριές της να συνεχίσουν με την ίδια αγάπη και αφοσίωση τις σπουδές τους στον χορό.

Η θεσμοθετημένη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο θέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Καλαμαριά, με την συμμετοχή νεαρών χορευτών από όλη την Ελλάδα. Το Σωματείο Χορού και Ρυθμικής διοργάνωσε για 5η συνεχόμενη χρονιά τον πανελλήνιο διαγωνισμό χορού «Ευ Δημιουργείν» 2012, στα πλαίσια της προσπάθειας σύσφιξης των μελών του, την ανάδειξη νέων ταλαντούχων χορευτών καθώς και την προώθηση του έντεχνου χορού στην Ελλάδα. Με αξιόλογη κάθε χρόνο κριτική επιτροπή και έναν αξιοκρατικό τρόπο βαθμολόγησης δίνει κάθε φορά τη δυνατότητα στα παιδιά από 7 ετών και άνω να αποκτήσουν μια πολύτιμη εμπειρία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου