ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνάντηση με μελωδικό χρώμα

συνάντηση-με-μελωδικό-χρώμα-300300

.

Προσκεκλημένες είναι η Δημοτική Χορωδία Τρικάλων υπό την διεύθυνση της μαέστρου Ελένης Ζιάκα, την Μικτή Χορωδία του Δήμου Τεμπών υπό την διεύθυνση του μαέστρου Κώστα Ταμβακά και την διοργανώτρια Μικτή Χορωδία Αγριάς, του διευρυμένου πλέον Δήμου Βόλου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βλάση Μαστρογιάννη. Πρόκειται για έναν θεσμό που ξεκίνησε η Δημοτική Χορωδία Αγριάς, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και εντάσσεται στο πλαίσιο του 1ου Χορωδιακού Φεστιβάλ Βόλου.

Η Χορωδία Αγριάς ιδρύθηκε το 1995 από ερασιτέχνες χορωδούς από την Αγριά και τον Βόλο. Με την καθοδήγηση και διδασκαλία του καταξιωμένου μαέστρου της, Βλάση Μαστρογιάννη έχει λάβει μέρος σε πολλές διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αποσπώντας πάντα πολύ καλές εντυπώσεις και βελτιώνοντας συνεχώς το επίπεδο της απόδοσής της.

Με τις χορωδιακές συναντήσεις τις οποίες διοργάνωνε κάθε χρόνο, έδωσε την ευκαιρία στο μουσικόφιλο κοινό που τις παρακολούθησε, να γνωρίσει πολλές χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου