Η Καίτη Γαρμπή στην Αγχίαλο

Τελευταία ενημέρωση: 2022-08-13, 12:24:45
Η Καίτη Γαρμπή θα ερμηνεύσει αγαπημένες επιτυχίες
Η Καίτη Γαρμπή στην Αγχίαλο

Συνεχίζεται σήμερα η 60η Γιορτή Κρασιού της Νέας Αγχιάλου με την δημοφιλή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή να παραλαμβάνει τη σκυτάλη των εκδηλώσεων.

Η αυλαία της γιορτής άνοιξε χθες μετά από δύο χρόνια απουσίας. Πραγματοποιείται από τον Δήμο Βόλου, τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ», τον Αθλητικό σύλλογο Νέας Αγχιάλου «ΠΥΡΑΣΟΣ», τον  Πολιτιστικό και Αθλητικό σύλλογο Νέας Αγχιάλου «Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ» και τον πολιτιστικό σύλλογο εν θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου «Η ΟΞΥΑ» και θα διαρκέσει έως και τη  Δευτέρα 15 Αυγούστου, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Σήμερα, Σάββατο 13 Αυγούστου θα τραγουδήσει αγαπημένες επιτυχίες η γνωστή τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή. Μαζί της ο Δημήτρης Σχοινάς και ο Στέφανος Κάκκος. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.

Αύριο, Κυριακή 14 Αυγούστου τραγουδά ο γνωστός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς, με την Χριστίνα Κωνσταντάρα και Βαγγέλη Βαδέκα για μια υπέροχη λαϊκή βραδιά. Τιμή εισόδου 7 ευρώ.

Και τη Δευτέρα 15 Αυγούστου ο γνωστός Ματθαίος Γιαννούλης με την Αννούλα Μώρου και το συγκρότημα «Γυναικεία Υπόθεση» .

Μία πλούσια μουσικοχορευτική βραδιά με πολύ κέφι και χορό. Τιμή εισόδου 7 ευρώ.

Στην Γιορτή Κρασιού προσφέρεται δωρεάν το φημισμένο κρασί του συνεταιρισμού της Νέας Αγχιάλου, ενώ κάθε βράδυ οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μουσικές εκδηλώσεις ξεκινούν στις 20:00 και στις 21:00 το βράδυ αρχίζουν οι συναυλίες με τους παραπάνω γνωστούς καλλιτέχνες.

Ο Δήμος Βόλου και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός της Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και οι σύλλογοι, περιμένουν και φέτος, όλους, για πολύ διασκέδαση και γλέντι τιμώντας την συνεταιριστική ιστορία μιας περιοχής που κλείνει έναν αιώνα.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=