ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταχτοπούτα και Spencer στην Εξωραϊστική

σταχτοπούτα-και-spencer-στην-εξωραϊστική-853178

Η παιδική σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει το κλασικό παραμύθι «Η Σταχτοπούτα» του Γάλλου συγγραφέα και λαογράφου Charles Perrault.

Πρόκειται για την αγαπημένη ιστορία των παιδιών, που θα παρουσιαστεί στην Εξωραϊστική, σήμερα, Πέμπτη 4 Αυγούστου, το απόγευμα, στις 19:30.

Εξάλλου, απόψε, στις 21:30 θα προβληθεί στην Εξωραϊστική η ταινία Spencer σε σκηνοθεσία Pablo Larrain.

Ο γάμος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα και του Πρίγκιπα Καρόλου είναι καιρός που έχει «κρυώσει». Μέσα από πολλαπλές φήμες για εξωσυζυγικές σχέσεις και διαζύγιο, όλα καταλαγιάζουν αναγκαστικά προκειμένου να εορταστούν τα Χριστούγεννα στη εξοχική Οικία της Βασίλισσας στο Σάντρινγκχαμ. Εκεί υπάρχει φαγητό, ποτό, σκοποβολή και κυνήγι. Η Νταϊάνα ξέρει καλά το παιχνίδι.Αλλά φέτος τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Η ταινία Spencer είναι μία υπόθεση του τι μπορεί να συνέβη κατά την διάρκεια εκείνων των μοιραίων ημερών.

Πρωταγωνιστούν: Sally Hawkins, Sean Harris, Kristen Stewart.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα προβολών στην Εξωραϊστική έχει ως εξής:

-Σμύρνη μου αγαπημένη

Προβολές: Παρασκευή 5/8 έως και Κυριακή 7/8

Ωρα: 21:30

Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Καραντινάκης

Σενάριο: Μιμή Ντενίση σε συνεργασία με τον Martin Sherman.

H Φιλιώ Μπαλτατζή, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές

γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

-Ο αρραβώνας του Καραγκιόζη- Θέατρο Σκιών

Δευτέρα 8/8

Ωρα: 19:45

Ο Καραγκιόζης προσλαμβάνεται ως υπηρέτης στο αρχοντικό του Γέρο – Δημητράκη, ο οποίος θέλει να παντρέψει την κόρη του τη Μαργαρίτα. Ο Χατζηαβάτης αναλαμβάνει να ενημερώσει όλους τους ανύμφευτους της πολιτείας, να περάσουν από το αρχοντικό ως υποψήφιοι γαμπροί.

-Ο μικρός Νικόλας και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού

Δευτέρα 8/8

Ωρα: 21.15

Σκηνοθεσία : Ζιλιέν Ραπενό

Σενάριο: Mατιάς Γκαβαρί, Ζιλιέν Ραπενό

Ηθοποιοί: Ιλάν Ντεμπραμπάν, Οντρέ Λαμί, Ζαν-Πολ Ρουβ, Πιερ Αρντιτί, Γκρεγκορί Γκαντεμπουά, Ζαν-Πιερ Νταρουσέν.

Ο Μικρός Νικόλας, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια – γιατί φιλαράκια ενωμένα, ποτέ νικημένα!

Πάνω από οτιδήποτε άλλο, ο 9χρονος Νικόλας λατρεύει να παίζει και να εξερευνά τον κόσμο με τα φιλαράκια του από το σχολείο, μια τρελο-συμμορία με το όνομα Οι Ανίκητοι. Αξιαγάπητοι, αν και διαβόητοι σκανταλιάρηδες, μπλέκουν σε κάθε είδους περιπέτεια, αφήνοντας τους γονείς και τους δασκάλους να… μαζεύουν τα σπασμένα.

Όμως, όταν ο πατέρας του Νικόλα παίρνει ξαφνικά προαγωγή, η οποία απαιτεί τη μετακόμισή τους στον νότο της Γαλλίας, ολόκληρος ο κόσμος του Νικόλα έρχεται τούμπα. Πώς μπορεί να ζήσει χωρίς τους φίλους του; Η συμμορία δεν έχει πει την τελευταία της λέξη – καταστρώνουν το απόλυτο σχέδιο για να εμποδίσουν την απαίσια μετακόμιση: ένα κυνήγι θησαυρού!

-Θεέ μου τι σου κάναμε; 3

Τρίτη 9/8 και Τετάρτη 10/8

Ωρα 21:30

Σκηνοθεσία: Φιλίπ ντε Σοβερόν
Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Μεντί Σαντούν.

Διάρκεια: 98 λεπτά

Ο Κλοντ και η Μαρί σύντομα θα συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου. Για να γιορτάσουν την περίσταση, οι τέσσερις κόρες τους οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη, προσκαλώντας η κάθε μια τα πεθερικά της. Η multi culti γαλλική κωμωδία με τους εκατομμύρια θεατές επιστρέφει κι αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται αβίαστο γέλιο!

Info: Ηλεκτρονικά εισιτήρια στο:

https://www.viva.gr/tickets/cinema/cine-victoria-eksoraistiki/

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου