ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Φωτογραφίζω την πόλη μου»

φωτογραφίζω-την-πόλη-μου-306288

Ποικίλες δράσεις στο Βόλο στο πλαίσιο της σύγχρονης εικαστικής συνάντησης

Διαγωνισμός φωτογραφίας με θέμα «Φωτογραφίζω την πόλη μου» διοργανώνεται στο πλαίσιο της 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης, F.A.C.E. Fine Arts Contemporary Exhibitions, που διοργανώνεται στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας του Βόλου και της φιλανθρωπικής διαδραστικής εκδήλωσης SQUART, στην Πλατεία Αγίου Νικολάου.

Κάθε γωνιά του Βόλου έχει το δικό της χρώμα, έχει τη δική της ιστορία. Στο διαγωνισμό φωτογραφίας μπορούν να συμμετέχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι απαθανατίζοντας αγαπημένες γωνιές, σύμβολα και πρόσωπα του Βόλου, χωρίς λέξεις αλλά με πολλές εικόνες.

Η αποστολή των έργων θα γίνει διαδικτυακά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και ως καταληκτική ημερομηνία αποστολής ορίζεται η 7η Μαΐου.

Όλες οι φωτογραφίες θα εκτεθούν, σημειωτέον, στο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Ιωνίας κατά τη διάρκεια της 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης, F.A.C.E. Fine Arts Contemporary Exhibitions, που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα μεταξύ 9-20 Μαΐου.

Οι νικητές θα προκύψουν με ψηφοφορία κοινού κατά τη διάρκεια της 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης, ενώ ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μέχρι πέντε φωτογραφίες. Επίσης η ψηφοφορία θα γίνεται με ελεύθερη διαδικτυακή ψηφοφορία μέσω ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας. Ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει μέχρι 20 φωτογραφίες.

Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου και η ανακοίνωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί κατά την τελετή λήξης της 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης στις 20 Μαΐου.

Όπως επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές «οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν για την προβολή του Βόλου και της διοργάνωσης, σε οποιοδήποτε μέσο και με οποιοδήποτε τρόπο στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό χωρίς να θεμελιώνεται δικαίωμα άλλης αμοιβής του συμμετέχοντος. Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την διαδικτυακή ψηφοφορία θα είναι αμετάκλητα και δεν θα επιδέχονται καμία ένσταση, αντίρρηση ή άλλη διεκδίκηση.

Τα μεγάλα βραβεία που θα κερδίσουν οι τρεις πρώτοι θα ανακοινωθούν στην τελετή έναρξης 6ης Σύγχρονης Εικαστικής Συνάντησης. Αναμνηστικό συμμετοχής θα απονεμηθεί σε όλους όσους θα αποστείλουν φωτογραφίες». Η 6η Σύγχρονη Εικαστική Συνάντηση F.A.C.E. Fine Arts Contemporary Exhibitions πραγματοποιείται με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου