Παρουσίαση του βιβλίου της Βέφας Αλεξιάδου

Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-07, 13:30:12
Το εξώφυλλο του βιβλίου
Παρουσίαση του βιβλίου της Βέφας Αλεξιάδου

Η αγαπημένη Βέφα Αλεξιάδου επιστρέφει στον τόπο, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε απόψε Πέμπτη 7 Ιουλίου για την πρώτη πανελλαδικά παρουσίαση της αυτοβιογραφίας της με τίτλο «Ησουν πάντα εκεί».

Η παρουσίαση θα γίνει στο Domotel Xenia Βόλος στις 19:00 σε κλιματιζόμενη αίθουσα του ξενοδοχείου, όπου η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο και το κοινό. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επί της οσίας πρόκειται για μια τολμηρή κατάθεση ψυχής, χωρίς ωραιοποιήσεις και εξιδανικεύσεις.

Η Βέφα Αλεξιάδου ξεκίνησε από το μηδέν με κόπο, επιμονή και αγώνα, κατόρθωσε να φτάσει σε ζηλευτά επίπεδα επιτυχίας. Οι εκδοτικές της απόπειρες, της ως τηλεοπτικό πρόσωπο ευρύτερης αποδοχής, η δημιουργία των Vefa’s House, μιας πρωτοποριακής αλυσίδας με απίστευτες πωλήσεις βιβλίων που ταξίδεψαν σε ολόκληρο τον κόσμο, οι αμέτρητες περγαμηνές της, η αναγνώρισή καταστημάτων ειδών κουζίνας, δεν αποτελούν παρά την πρόσοψη μιας πλούσιας σε εμπειρίες ζωής, που ξεκίνησε τα δύσκολα χρόνια του πολέμου και της Κατοχής.

Η ζωή της Βέφας Αλεξιάδου μοιάζει σαν παραμύθι.

Τα παιδικά της χρόνια, η πείνα, η μετανάστευση, οι πρώτοι έρωτες και ο γάμος της, η ανακάλυψη μιας λατρείας, αυτής για την «υψηλή» μαγειρική, τα ταξίδια της σε όλο τον πλανήτη, η έκδοση του πρώτου της βιβλίου, η διεθνής καταξίωσή της, η συνεργασία της με τα δυο της κορίτσια, ο άδικος χαμός τους, οι δυνατές φιλίες της και οι ιστορίες των φίλων που δέθηκαν μαζί της, αποτελούν τον καμβά που πάνω του άπλωσε το δημιουργικό της ταλέντο, την πίστη της στον Θεό και την αγάπη της για τους άλλους.

Με σταθερά βήματα και το κεφάλι ψηλά η Βέφα Αλεξιάδου συνεχίζει την πορεία της στη ζωή.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
6
=