ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η φωνή πέραν των σημερινών ορίων

η-φωνή-πέραν-των-σημερινών-ορίων-882131

Ο Σπύρος Σακκάς και οι συνεργάτες του στο εργαστήριο φωνητικής έρευνας επιστρέφουν στο Μουσικό Χωριό και τον Αγιο Λαυρέντιο μετά από 3 χρόνια παύσης. Φέτος, το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε μία τρίτη αυτόνομη εβδομαδιαία περίοδο, από 5 έως 11 Σεπτεμβρίου.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών. Ευπρόσδεκτοι, εκτός από τους τραγουδιστές, είναι και οι μουσικοί που επιθυμούν να εργαστούν επάνω στη δύναμη της φωνής.

Πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και την ιστορία του Εργαστηρίου Φωνητικής Έρευνας: https://www.music-village.gr/gr/component/k2/item/491-kentro-fonitikon-texnon-2022

Σχετικά με αιτήσεις συμμετοχής, διαμονή κτλ:

https://www.music-village.gr/gr/application-form-accomodation.

Πάντα με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας, η διοργάνωση, όπως και πέρυσι, θα εφαρμόσει όλα τα προληπτικά μέτρα τα οποία πρόκειται να ανακοινωθούν κατά τους καλοκαιρινούς μήνες κι αφορούν στην πανδημία covid – 19/sars – 2.

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr) για το αναλυτικό πρόγραμμα.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας. https://www.music-village.gr/gr/application-form-accomodation.

Ιδρυτικά μέλη του Μουσικού Χωριού είναι οι Θύμιος Ατζακάς, Κώστας Μακρυγιαννάκης, Γιώργος Εμμανουήλ Λαζαρίδης.

Στη ομάδα εργασίας του είναι οι Αλέξανδρος Σεϊταρίδης (διεύθυνση παραγωγής, webmaster) Δημήτρης Ζαχαράκης (συντονισμός παραγωγής), Μάγια Παπαγεωργίου (γραμματεία) και Αναστασία Σταύρου (βοηθός συντονισμού παραγωγής).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου