ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στην Εύβοια η Ορχήστρα – Χορωδία «Ιωνία»

στην-εύβοια-η-ορχήστρα-χορωδία-ιωνί-884143

Στο τριήμερο φεστιβάλ «Οι μουσικές του κόσμου: Η ανανέωση της παράδοσης η αναγέννηση της φύσης» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί στην Αγία Αννα και τη Λίμνη από 8 έως 10 Ιουλίου συμμετέχει η Ορχήστρα-Χορωδία «Ιωνία» της Νέας Ιωνίας Βόλου.

Πρόκειται για μια γιορτή, μια συνάντηση πολιτισμών, με την παράδοση να συνυπάρχει αρμονικά με την τζαζ, τη ροκ, την έθνικ και τα σύγχρονα μουσικά ρεύματα. Συμμετέχουν σχήματα που προσεγγίζουν με καινοτόμο τρόπο τις προφορικές μουσικές παραδόσεις.

Συγκεκριμένα η Ορχήστρα – Χορωδία «Ιωνία» της Νέας Ιωνίας Βόλου θα εμφανιστεί στις 10 Ιουλίου στις 21:00 στο Γυμνάσιο–Λύκειο Αγίας Αννας με τα χορευτικά συγκροτήματα «Νηλεύς» Αγίας Αννας και «Το Λύμνι» Λίμνης Ευβοίας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν ελληνικοί χοροί και σκοποί από τη Σμύρνη μέχρι την Ηπειρο, τη Θεσσαλία, την Εύβοια και τη Στερεά Ελλάδα. Σολίστ ο Θοδωρής Κοτονιάς, ο οποίος θα ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια. Τη Χορωδία δίδαξε η Κορνηλία Φραγκογιάννη. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Νεκτάριος Δεμελής. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη

Πληροφορίες

Αρχική Σελίδα

https://www.facebook.com/megaron.gr

https://www.instagram.com/megaron_athens/

https://www.youtube.com/user/AthensConcertHall

https://digitalculture.gov.gr/.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου