ΕΞΟΔΟΣ

«Πασταφλώρα αγάπη μου» σε διασκευή Παγασαίου

πασταφλώρα-αγάπη-μου-σε-διασκευή-πα-893550

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρόβες της ξεκαρδιστικής κωμωδίας «Πασταφλώρα αγάπη μου», από τη θεατρική ομάδα ΠΑΓΑΣΚηνιο, του ομώνυμου πολιτιστικού συλλόγου.

Πρόκειται για τη γνωστή λατρεμένη ταινία των Ν. Τσιφόρου – Πολ.Βασιλειάδη «Μία τρελή τρελή οικογένεια», με την Τζένη Καρέζη, τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τη Μαίρη Αρώνη στους βασικούς ρόλους.

Το έργο ανεβαίνει σε διασκευή και σκηνοθεσία του Σταμάτη Παγασαίου και πρωταγωνιστούν οι ερασιτέχνες ηθοποιοί Βεατρίκη Αλμούζου, Απόστολος Βαλατσός, Εριφύλλη Βρανά, Γιώργος Ραϊδης, Ανθούλα Βαργιάμη, Μιχαλης Φυγετάκης, Στήβη Παγωνάρη, Κατερίνα Ρεφενέ,Δημητρης Θεοχαράκης, Βασιλική Τσίτρα, Ελανα Ηλιάδη, ενώ στον ρόλο του Μίκη εμφανίζεται και ο Σταμάτης Παγασαίος. Οι πρόβες γίνονται στους χώρους του Πορφυρογένειου Ιδρύματος Αγριάς.

Η «Πασταφλώρα αγάπη μου» ξεκίνησε την πορεία της πριν από δύο χρόνια,αλλά λόγω των συνθηκών της πανδημίας και της καραντίνας,δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον κύκλο της.

Τώρα τελείως ανανεωμένη και με πολύόρεξη ετοιμάζεται να προσφέρει σπαρταριστές νύχτες γέλιου σε όλη την επικράτεια της Μαγνησίας, όπως κάνει χρόνια τώρα, σε συνεργασία με τους πολιτιστικούς συλλόγους της περιοχής μας.Αλλά και δεν σταματά εδώ ετοιμάζονται και μια σειρά από εκπλήξεις τον Σεπτέμβριο στον Βόλο,που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6932154070 και 6934838636 αλλά και στο mail [email protected]

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου