ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η απόλυτη κωμωδία «Εκτός Ελέγχου» στον Βόλο

η-απόλυτη-κωμωδία-εκτός-ελέγχου-στο-897232

Την παράσταση «Εκτός Ελέγχου» με τα κείμενα του Αρκά παρουσιάζουν οι θεατρικές παραγωγές «Μέθεξις» φέτος το καλοκαίρι.

Η νούμερο ένα κωμωδία της χρονιάς, με λαμπερό θίασο πρωταγωνιστών και καλλιτεχνικών συντελεστών, ύστερα από τα συνεχή sold out στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», ταξιδεύει σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας, προσφέροντας άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια.

Στο πλαίσιο αυτό θα επισκεφτεί και τον Βόλο για μία και μοναδική παράσταση, η οποία θα ανεβεί στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νέας Ιωνίας την Τετάρτη 27 Ιουλίου στις 21:15.

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής. O Σωτήρης Καλυβάτσης, ο Γιώργος Γαλίτης, η Κωνσταντία Χριστοφορίδου, ο Χρήστος Τριπόδης, ο Δημήτρης Αγοράς, τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης, από τα «Τα Καλύτερά μας Χρόνια» και ο Παντελής Καναράκης συνθέτουν έναν θίασο αξιώσεων και υπόσχονται μία μοναδική θεατρική εμπειρία.

Ο Αρκάς, ο σπουδαιότερος σκιτσογράφος και γελοιογράφος της εποχής, με την καυστική του πένα χαρίζει αφενός στους ηθοποιούς ολοκληρωμένους χαρακτήρες και εκπληκτικές ατάκες, αφετέρου στο κοινό ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών.

Συντελεστές

Οι συντελεστές της παραγωγής έχουν ως εξής:
Συγγραφέας: Αρκάς

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Δημήτρης Αγοράς

Βοηθός σκηνοθέτη: Χρήστος Τριπόδης

Σκηνικά – Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα

Εικαστική επιμέλεια: Θανάσης Κόκκας

Creative Agency: Gridfox

Παραγωγή: «Μέθεξις».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου